Müdür yardımcısı, liseli kızı aracına alıp dehşeti yaşattı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Müdür yardımcısı, liseli kızı aracına alıp dehşeti yaşattı

Beykoz'da bir lisede meydana gelen olayda bir müdür yardımcısı, liseli öğrencisini aracına alıp taciz etti. İşte gelen son dakika bilgileri.

Yerel Haberler 22 Nisan 2024 0
Müdür yardımcısı, liseli kızı aracına alıp dehşeti yaşattı

Korkunç olay Beykoz'da meydana geldi.

İstanbul Beykoz İlçesi'nde bir müdür yardımcısının, kız öğrenciyi taciz ettiği iddia edildi.

Lisede meydana gelen olayda iddialara göre 49 yaşındaki okul müdür yardımcısı Mehmet Y. adlı kişi, aynı lisede öğrenci olan 18 yaşındaki Ş.E'yi gözüne kestirdi. Liseli kısa sürekli olarak yakınlık gösteren müdür yardımcısı, geçen sene Haziran ayında öğrencinin yanına gelerek onu evine bırakmak istedi. Genç kız ise ısrar sonrası okul müdür yardımcısının arabasına bindi.

Öğretmeni olduğu için ona güvenip aracına binen genç kız, dehşeti yaşadı.

"BENİ TAHRİK EDİYORSUN..."

Araç seyir halindeyken müdür yardımcısı, genç kızla cinsel içerikli, taciz içerikli konuşmalar yapmaya başladı. "Beni tahrik ediyorsun, çok güzelsin" gibi sözlerle genç kıza laf atan müdür yardımcısı, bununla da yetinmedi ve genç kızın vücuudna dokunmaya başladı. Daha sonra aracı durduran müdür yardımcısı, öğrencinin üzerine giderek onu zorla öpmeye çalıştı.

BİR DAHA ÖPMEDEN BIRAKMAM

Müdür yardımcısı daha sonra aracını ormanlık alana doğru sürmeye başladı. Bu sırada genç kıza "Seni bir daha öpmeden bırakmam" gibi sözler söylemeye başladı.

Genç kız ise adamı iterek arabada kurtuldu ve kaçarak eve geldi. Durumu hemen ailesine anlattı.

Savcılığa başvuru yapan genç kız ile ailesi, okul müdürü hakkında şikayetçi oldu. Şikayet sonrası başlatılan soruşturmada gözaltına alınan bu isim, genç kızın kendisine iftira attığını söyleyerek suçlamaları reddetti.

SES KAYDI ORTAYA ÇIKTI

Ancak genç kız bu olaylar arasında okula giderek müdür yardımcısının yanına giderek yaşananlardan konuşup ses kaydı aldı. Ses kayıtlarında müdür yardımcısının "Orada aklı selim değildim, ne yapayım görmedi gözüm" dediği ortaya çıktı.

Ses kaydı delil sayıldı ve müdür yardımcısı hakkında "Çocuğun cinsel istismarı" suçundan 22 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç