Müdür olana bir şeyler oluyor: Belediye aracı ile bonzai taşıyan müdür, polisleri tehdit etti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Müdür olana bir şeyler oluyor: Belediye aracı ile bonzai taşıyan müdür, polisleri tehdit etti

Son dakika haberi: Adana'da bir müdür, hem GBT'den kaçtı hem de aracında bonzai olmasına rağmen polise tehditler savurdu.

Yerel Haberler 21 Nisan 2024 0
Müdür olana bir şeyler oluyor: Belediye aracı ile bonzai taşıyan müdür, polisleri tehdit etti

Müdür olana bir şeyler oluyor: Polisi tehdit etti. Tutuklandı.

Adana'nın merkez Seyhan İlçesi'nde meydana gelen olay Türkiye'de gündem oldu. Gelen son dakika bilgilerine göre Tellidere Mahallesi'nde Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde bir araç, trafik polislerini görünce bölgeden kaçmaya çalıştı.

Seyhan Belediyesi tarafından kiralık olarak kullanıldığı bildilen kamyonet polis uygulamasından kaçarken 1 km sonra polis ekipleri aracın önünü kesti ve aracı durdurdu. Durdurulan araçta bulunan 3 kişinin GBT'leri yapılmak istendi. Ancak bu kişiler polis ekiplerine direndi ve GBT yapılmamasını istedi.

Polislere direnen bu kişilere müdahale eden ekipler, biber gazı ile bu kişileri etkisiz hale getirdi.

Ekipler tarafından yapılan incelemede sürücünün infaz koruma memuru Mehmet Ali Ş olduğu, diğer kişilerin ise "kasten yaralama", "trafik güvenliğini tehlikeye sokma" ve "görevi yaptırmamak için direnme" suçlarından kaydı olan Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Selahattin Ş. ve 4 ayrı suçtan kaydı bulunan Ahmet B. isimli kişiler olduğu belirlendi.ç

POLİSE TOKAT ATMAK İSTEDİ

Şüphelilerden Selahattin Ş adlı kişi polislere direndi ve onlara tokat atmak istedi. Belindeki ruhsatsız tabancayı çeken bu kişi, "Siz kimsiniz? Sizi geberteceğim" dedi ve bu şekilde polisleri tehdit etti.

Polisler bu kişiyi etkisiz hale getirdi. Ancak bu sırada Ahmet B adlı kişi koşarak bölgeden kaçmaya çalıştı.

Daha fazla kaçamadan bu kişi de yakalandı. Gözaltına alınmaları sonrası bu kişilerin araçlarında arama yapıldı. Yapılan aramada araçta 28 gram bonzai ele geçirildi.

Selahattin Ş tutuklanırken diğer iki kişi adli kontrol ile serbest bırakıldı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç