MSB ve EGM duyurdu: 12 bin 248 polis ve askeri personel alımı yapılacak 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

MSB ve EGM duyurdu: 12 bin 248 polis ve askeri personel alımı yapılacak 2023

Son dakika haberi: MSB ve EGM 12 bin 248 personel alımı yapılacağı açıklandı. İlanın başvurusuna dair bilgiler yazımızda.

MSB ve EGM duyurdu: 12 bin 248 polis ve askeri personel alımı yapılacak 2023

Kamuya askeri ve kolluk kuvveti personeli alımı yapılacak.

Milli Savunma Bakanlığı ile Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamalarında kamuya çok sayıda yeni askeri personel ve kolluk kuvveti alımı yapılacağına yer verildi.

İlana baktığımızda polis memuru ve astsubay kadrolarında çalıştırmak üzere 10 binden fazla personel alımı yapılacağına yer verildi. Peki personel alımının başvuru detayları ne zaman?

12 BİN 248 ASKERİ VE KOLLUK KUVVETİ PERSONELİ ALIMI YAPILACAK

Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin Dairesi Başkanlığı resmi internet adresi üzerinden yayınlanan son dakika açıklamasında 2 bin 248 astsubay alımı yapılacağına yer verilirken Resmi Gazete'de yayınlanan açıklamada ise 10 bin polis memuru alımı yapılacağına yer verildi.

2 bin 248 astsubay alımı başvurusu devam ediyor. MSB PERTEM üzerinden yayınlanan son dakika açıklaması ve başvuru kılavuzu için TIKLAYIN

10 BİN POLİS MEMURU ALINACAK

Yayınlanan açıklamada 10 bin polis memuru alımı yapılacağına yer verildi. Resmi Gazete'de yayınlanan açıklamaya baktığımızda alımın kısa sürede olacağı öğrenildi. Polis alımı ilanının Aralık ayında yayınlanması ve başvuruların başlaması bekleniyor. 10 bin polis alımı KPSS puanı ile lisans ve ön lisans mezunu adaylar arasından yapılacak.

Söz konusu personel alımı ilanı geldiğinde bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç