Memur ve emekli Nisan ayı maaşları erken yatacak mi son dakika?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Memur ve emekli Nisan ayı maaşları erken yatacak mi son dakika?

Memur ve emekli maaşları erken yatacak mı? Nisan ayı maaşları ne zaman hesaplara yatacak? İşte son dakika bilgileri.

Çalışma Hayatı 19 Mart 2024 0
Memur ve emekli Nisan ayı maaşları erken yatacak mi son dakika?

Memur ve emekli maaşları erken yatacak mi son dakika?

Kamu personelleri ile emekliler, 2024 yılı Ramazan Bayramı tatil açıklamasının gelmesinden sonra Nisan ayı memur maaşlarının erken yatıp yatmayacağı merak konusu oldu. Peki memur maaşları erken yatacak mı? Nisan ayı memur maaşları ne zaman yatacak?

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DUYURDU: MEMURLAR 1.5 GÜN İDARİ İZİNLİ OLACAK

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan az önce Twitter adresi üzerinden yaptığı açıklamada hafta içine denk gelen Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarıldığını şu ifadelerle kamuoyuna duyurdu:

"Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan 2024 tarihinde başlayacak Ramazan Bayramı öncesindeki 1,5 günlük sürede idari izinli sayılacakları kararımızı kamuoyumuzla paylaşmak istiyorum.

Böylece Salı günkü yarım günü ve Pazartesi gününü bayram tatiline ekleyerek kamu çalışanlarımıza rahatça değerlendirebilecekleri 9 günlük bir vakit verdik.

Tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum"

MEMUR MAAŞLARI ERKEN YATACAK MI?

Bu açıklamadan sonra kamu personelleri, bayram öncesi maaşlarının hesaplarına yatıp yatmayacağını merak ediyordu. Bu konuda henüz bir açıklama gelmedi. Ancak açıklamanın kısa sürede gelmesi ve memur maaşlarının erken zamanda hesaplara yatırılması bekleniyor.

AÇIKLAMA GELECEK

Önümüzdeki günlerde açıklama gelmesi bekleniyor. Açıklama geldiğinde bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Gelişmelerden haberdar olmak için Finans7'yi takipte kalın.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç