KPSS'siz en az lise mezunu polis alımı başvuru duyurusu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

KPSS'siz en az lise mezunu polis alımı başvuru duyurusu

KPSS'siz en az lise mezunu polis alımı başvurusu için açıklama geldi ve ön başvuruların 26 Şubat tarihinde sona ereceğine yer verildi.

Polis Alımı 25 Şubat 2024 23:25 1
KPSS'siz en az lise mezunu polis alımı başvuru duyurusu

KPSS'siz polis alımı başvurusu nasıl yapılır?

KPSS'siz nasıl polis olunur? sorusu son saatlerde Finans7.com'a en çok sorulan soruların başında geliyor. Polis olmak isteyen kadın erkek adaylar, nasıl polis olabileceğini, polislik başvuru şartlarının ne olduğunu araştırmaya başladı. Biz de Finans7 olarak bu yazımızda KPSS şartsız şekilde yapılan polis alımının başvurusuna dair detaylara ve KPSS siz polislik başvuru şartlarına yer verdik.

POMEM KPSS İLE OLUYOR

POMEM'lere yapılan polis alımları KPSS puanı ile üniversite mezunları arasından oluyor. Lisans ve ön lisans mezunları, KPSS'den aldıkları puanla polis alımına başvuru yapabiliyor.

PMYO İÇİN KPSS ŞARTI YOK AMA TYT ŞARTI VAR!

PMYO'lara ise KPSS'siz alım yapılır. KPSS puanı istenmiyor ancak başka bir sınavın puanı isteniyor. PMYO polis alımı başvurusu yapacak kişilerin üniversitelere giriş sınavının ilk kısmı olan Temel Yeterlilik Testi'ne başvuru yapması ve sınava girmesi gerekmektedir. Başvuru şartları için TIKLAYIN

Sınava girecek adaylar, Ağustos ayında yapılacak polis alımına başvuru yapabilecek. TYT başvurusu 26 Şubat 2024 tarihinde sona eriyor. Adaylar TYT'ye başvuru yaptıktan sonra Ağustos ayında başlayacak başvuruya müracaat edecek. Daha sonra sıralamaya giren adaylar spor ile sözlü mülakta alınacak. Mülakatları geçenler 2 yıllık polislik eğitimine alınacak.

KPSS şartsız polis alımı başladığında haberdar oılmak için Finans7'yi takipte kalın ve mobil UYGULAMAMIZI TIKLA İNDİR

Başvuru videosu şu şekilde:

Gelişmelerden haberdar olmak için Finans7'yi takipte kalın.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 3 Ay Önce
Peki nereden başvurucaz her şeyi yazmışsınız ?