İslam Memiş'ten Bitcoin yorumu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İslam Memiş'ten Bitcoin yorumu

İslam Memiş'ten bir son dakika açıklaması geldi. Memiş yaptığı açıklamada Bitcoin ons altın bağlantısına dikkatleri çekti.

Kripto Paralar 23 Nisan 2024 0
İslam Memiş'ten Bitcoin yorumu

İslam Memiş'ten Bitcoin yorumu.

Bitcoin hakkında son dakika açıklaması geldi. Para Piyasaları Yorumcusu ve Finans Analisti İslam Memiş yaptığı son dakika açıklamasında BTC dolar paritesi ile ons altın fiyatı arasındaki paralel etkiyi değerlendirdi.

İslam Memiş yaptığı açıklamada geçen hafta BTC düşerken onsun yükseldiğini, bu hafta Ons düşerken BTC'nin yükseldiğini söyledi ve şu ifadeleri kullandı:

"İki haftadır Bitcoin/Dolar paritesi (BTC/USD) konusunda farkındalık başlatmıştım.
Bitcoin 59.500 $ gerileyince ONS 2.417 $ yükselmişti.
ONS 2.295 $ gerileyince Bitcoin 67.274 $ yükseldi.

Ons tekrar yükselince BTC’yi izlersiniz"

NE OLACAK?

Önceki gün bir açıklama yapan İslam Memiş, altın fiyatlaırnın 1-2 hafta düşük seyredec"eğini söyleyerek şu değerlendirmelerde bulundu:

"Gram altın şu anda 2583 lira serbest piyasada. 2700 liraya kadar çıkmıştı. Ons altından negatif etkilenen gram 2500 lira destek seviyesi bizim için sürpriz olmayacaktır. Bu 1-2 haftayı iyi değerlendirmek lazım. Altının ons ve gram afiyatında yukarı yönlü hareketler beklemeye devam ediyoruz"

Memiş açıklamasının devamında gram altının kısa vadee 3 bin lira, yıl sonunda ise 3500 TL'ye çıkacağını söyledi.

Piyasalardan alınan son bilgilere göre Bitcoin fiyatı 66 bin 546 dolar seviyesinde, Ethereum fiyatı ise 3186 dolar seviyesinde işlem görüyor. Ons altın fiyatı ise şu sıralar 2304 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7 yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç