işkur Sağlık Bakanlığı işçi alımı nihai liste ne demek, açıklandı mı?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

işkur Sağlık Bakanlığı işçi alımı nihai liste ne demek, açıklandı mı?

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımında nihai liste ne demek? Nihai listeye nasıl ulaşırım? İşte gelen son dakika bilgileri.

işkur Sağlık Bakanlığı işçi alımı nihai liste ne demek, açıklandı mı?

Sağlık Bakanlığı 8 bin sürekli işçi alımı nihai listesi ne demek? Nihai liste açıklandı mı? Nasıl bakarım?

Sağlık Bakanlığı 8 bin sürekli işçi alımı hakkında son dakika açıklaması geldi ve Bakan Koca, yakın zamanda işçi alımının sonuçlarının belli olacağını söyledi. Yapılan açıklamaya baktığımızda alımın mülakatsız şekilde olacağının belirtildiği görüldü.

NİHAİ LİSTE NE DEMEK?

İşçi alımı başvurusunun sona ermesinden sonra adaylar, nihai listelerin yayınlanmasını beklemeye başladı. En merak edilen konu ise nihai listenin ne olduğu konusu oldu.

Nihai liste ne demek: Nihai liste, ilana başvuru yapan ve başvurusu kabul edilen kişilerin listesi demektir. Şehre ve kadroya özel nihai listeler yayınlanır ve listede yer alan isimler kuraya alınır.

NİHAİ LİSTE YAYINLANDI MI?

Henüz nihai listeler yayınlanmadı. Ancak bu hafta içinde nihai listelerin açıklanması bekleniyor. Nihai listeler açıklandığında takipçilerimize bildirimle haber vereceğiz. Haberdar olmak için MOBİL UYGULAMAMIZI TIKLA İNDİR

KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Kura çekimi tarihi şu şekilde açıklandı: “İşkur’a yapılan başvurular arasından kura ile 8 bin işçi alımı yapacağız. Çok kısa süre içerisinde Bakanlığımız merkezinde noter huzurunda ve YouTube üzerinden canlı yayınla kura çekilişini gerçekleştireceğiz"

Kura Yeri    :    ANKARA
Kura Tarihi    :    18.03.2024
Kura Saat Dilimi    :    Gün Boyunca (09:00 - 18:00)

Bakan, alımın mülakatsız şekilde yapılacağını söyledi. Kadın erkek işçi alımına başvuru yapan diğer adaylarla tanışmak ve bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç