İŞKUR duyurdu: Hastanelere hasta bakıcı alımı başvurusu başladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İŞKUR duyurdu: Hastanelere hasta bakıcı alımı başvurusu başladı

İŞKUR üzerinden yayınlanan personel alımlarında hasta bakıcı kadrosuna alım yapılacağına yer verildi. İlan yazımızda.

İş İlanları 1 Nisan 2024 0
İŞKUR duyurdu: Hastanelere hasta bakıcı alımı başvurusu başladı

İŞKUR'dan son dakika açıklaması: Hastanelere hasta bakıcısı alımı yapılacak.

İŞKUR üzerinden yayıknlanan son dakika açıklamasında hastanelere ve huzurevlerine personel alımı yapılacağına yer verildi. Hasta bakıcı kadrosuna yapılacak personel alımında toplam personel alımı sayısı 69 olarak duyuruldu. Peki hasta bakıcısı alımı başvurusu nasıl yapılacak? Başvuru bilgileri nedir? İşte ilanlar hakkında son dakika bilgileri.

Hasta bakıcısı alımına baktığımızda başvuruların başladığı görülüyor. En az ilkokul mezunu adaylar arasından yapılacak personel alımında adayların hastane ortamında çalışmasına engel bir sağlık sorunu olmaması gerektiğine yer verildi. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan vatandaşlar arasından yapılan personel alımında başvuru ekranı açıldı.

Söz konusu personel alımı özel hastaneler bünyesine yapılıyor. İşe alınacak adaylar birçok ilde bulunan özel hastanelerde çalıştırılacak. En az asgari ücretle çalıştırıalcak personeller için başvuru bilgileri finans7.com'da.

İŞKUR ÜZERİNDE İŞ İLANLARI YAYINLANDI

Türkiye İş Kurumu üzerinden hastanelere personel alımı yapılıyor. İŞKUR üzerinden yayınlanan personel alımında alım yapılan illere şu şekilde yer verildi:

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

İlana başvuru yapacak adayların İŞKUR üzerinden müracaatını yapması gerekmektedir. İş ilanlarına başvuru yapan vatandaşlar, bu kadrolara müracaatını İŞKUR'dan yapacak ve daha sonra iş görüşmesi için çağrılacaklar. esube.iskur.gov.tr adresine gittikten sonra aşağıdaki videoda belirtilen adımları takip ederek söz konusu personel alımıa ilanına başvuru yapabileceksiniz.

Kadın erkek adaylar bu sayfada. Tanışmak ve bilgi alış verişi için > TIKLA TAKİP ET

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç