İsdemir işçi alımı yapacak: İşte başvuru şartları 2024
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İsdemir işçi alımı yapacak: İşte başvuru şartları 2024

İsdemir tarafından yayınlanan açıklamada işçi alımı yapılacağına yer verildi. İlanın başvuru bilgileri yazımızda.

İşçi Alımı 8 Mayıs 2024 0
İsdemir işçi alımı yapacak: İşte başvuru şartları 2024

İsdemir işçi alımı yapacak.

İsdemir tarafından yayınlanan son dakika açıklamasında 2024 yılı işçi alımı ilanına yer verildi. Peki İsdemir işçi alımı başvurusu nasıl yapılacak? Başvuru şartları nedir? İşte İsdemir işçi alımı hakkında gelen son dakika açıklaması ve başvuru bilgileri.

2024 yılında saat ücretli statüde çalıştırmak üzere yapılacak işçi alımının başvurusunun 13 Mayıs'ta başlayacağına yer verildi. Pazartesi gününden Cuma gününe kadar adayların 24 Mayıs'a kadar başvurularını İsdemir Cumhuriyet Kapı'dan giriş yaparak Kapalı Spor Salonu'nda yapması gerekiyor.

KİMLER İLANA BAŞVURABİLİR?

İlana başvuru yapacak adaylarda aranan şartların şu şekilde:

"Adaylarda, meslek liselerinin Elektrik-Elektronik/Enerji, Endüstriyel Otomasyon, Makine Teknolojisi, Metal Teknolojisi, Metalürji Teknolojisi, Motorlu Araçlar Teknolojisi ve/veya meslek yüksekokullarının Elektrik-Elektronik/Enerji, Endüstriyel Otomasyon, Makine Teknolojisi, Metal Teknolojisi, Metalürji Teknolojisi, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik alanlarından mezun olma şartı aranıyor.

Başvuru tarihi itibarıyla 18-26 yaş aralığında olma şartı aranan adaylarda, tercihen askerlik görevini tamamlamış olma, sağlık muayenesinde çok tehlikeli iş sınıflarında çalışabilmeye uygun olma ve görevlerini yapmaya engel olabilecek herhangi bir bedensel veya ruhsal rahatsızlığı bulunmama şartları da aranıyor.

Fiziksel başvuruda bulunacak adaylar kimlik belgeleri ile başvuru yapabilecekken, fiziksel başvuruda bulunamayacak adayların birinci derece yakınlarının nüfus kayıt örneğiyle birlikte yapacakları başvurular da geçerli sayılacak. Fiziksel başvuru esnasında verilecek bağlantı adresi üzerinden başvuru süreci online olarak devam edecek"

Kadın erkek diğer adaylar bu sayfada >>> TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç