İŞ Bankası'ndan 250.000 TL İhtiyaç Kredisi Müjdesi!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İŞ Bankası'ndan 250.000 TL İhtiyaç Kredisi Müjdesi!

Kredi kullanmak isteyen vatandaşlar için İŞ Bankası'ndan yeni kampanya geldi! İşte 250.000 TL kredinin maliyet hesaplaması ve detaylar...

Kredi 6 Nisan 2024 0
İŞ Bankası'ndan 250.000 TL İhtiyaç Kredisi Müjdesi!

Türkiye'de en çok kredi kullandıran bankalar arasında yer alan iş bankası yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası ile kendisinden söz ettiriyor. Bankaların kredi musluklarını kıstığı bir dönemde İş Bankası müşterilerin talep etmeleri durumunda 250.000 TL ihtiyaç kredisi imkanı sağlıyor. Bu durumda yaşanan nakit sorununa kökten bir çözüm de bulunmuş olunuyor. İş Bankası'nın bu ihtiyaç kredisi kampanyası büyük ses getirdi.

İŞ BANKASI YÜKSEK LİMİTLİ İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI!

İş Bankası ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında müşterilere çeşitli olanlar sağlanabiliyor. Müşteriler bankalarına başvuru yaparak aylık yüzde 4,90 oranında faiz ile ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Bu faiz oranı şu anda bankalardaki en makul oranlardan birisini ifade ediyor. Diğer bankalarda ihtiyaç kredisi faizleri daha yüksek olabiliyor.

İş Bankası'ndan 331 milyar TL destek - Dünya Gazetesi

Bankalar müşterilere yüksek limitli ihtiyaç kredisi de genellikle vermiyorlar. İş Bankası bu yönü ile de diğer bankalardan ayrılıyor. Müşterilere herhangi bir limit kısıtlaması uygulanmıyor. Bu da nakit sorunu yaşayan ve yüksek limitli ihtiyaç kredisi arayışında olanlara bulamayacakları bir imkan oluyor.

İş Bankası müşterileri BDDK talimatlarına uygun bir şekilde azami vade süreleri eşliğinde ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Bu çerçevede 100.000 TL üzeri ihtiyaç kredileri en fazla 12 ay vadeli olabiliyor.

250.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

ihtiyac-kredisi-is-bankasi.jpg

İş Bankası'ndan ihtiyaç kredisi çekmek isteyenler bankaya başvuru yaptıklarında aylık yüzde 4,90 oranında kredi faizi ile karşılaşıyorlar. 12 ay vadeli 250.000 TL ihtiyaç kredisi çekilmesi halinde müşteriler bu bankaya her ay 30.427 TL tutarında taksit ödemesi yapıyorlar. Bu ihtiyaç kredisi için müşterilerin karşısına 1.587 TL tutarında masraf çıkıyor. Yıllık maliyet oranı yüzde 112 olan bu ihtiyaç kredisinin toplam maliyeti ise 365 Bin TL olarak açıklandı.

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

İş Bankası'na ihtiyaç kredisi başvuru yapmak isteyenler çok geniş seçeneklere sahipler. Banka tüm iletişim kanalları üzerinden yapılacak olan ihtiyaç kredisi başvurularını kabul ediyor. En klasik şekilde müşteriler İş Bankası şubelerine giderek ihtiyaç kredisi başvurularını bizzat yapabiliyorlar. ATM'den de başvuru imkanı sağlanırken mobil ve internet bankacılığı da başvuru yapmak mümkün olabiliyor.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç