İŞ Bankası'ndan 200.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İŞ Bankası'ndan 200.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!

Kredi kullanmak isteyen vatandaşlara İŞ Bankası'ndan yeni kampanya geldi! İşte 200.000 TL kredinin maliyet tablosu ve detaylar...

Kredi 2 Nisan 2024 0
İŞ Bankası'ndan 200.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!

Türkiye bir seçim sürecinden çıkarken vatandaşın asıl gündemi olan geçim sıkıntısı derin bir nakit krizine neden oluyor. Nakit sorunlarını aşmak isteyenler ise çareyi bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarında arıyorlar. Ancak ekonomi alanında atılan adımların neticesinde ihtiyaç kredisi faizleri başlı başına bir sorun haline geldiler. Uygun faizli ihtiyaç kredisi kovalayanlara bekledikleri haberi ise İş Bankası verdi. İş Bankası ihtiyaç kredisi faizi yüzde kaç oldu?

İŞ BANKASI'NDAN İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI

İş Bankası, Türkiye'nin en köklü bankalarından birisi olarak büyük bir müşteri kitlesine hitap ediyor. Bu müşterilerin finansal sorunlarına çözüm sunan İş Bankası ihtiyaç kredisi kampanyası ile de dikkat çekiyor. İş Bankası ihtiyaç kredisi kampanyası çerçevesinde bankanın müşterilere sağladığı imkanlar sürekli olarak araştırma konusu yapılırken kampanyada son dönemlerde sık sık değişiklikler yapılmaya başlandı.

İş Bankası'ndan 331 milyar TL destek - Dünya Gazetesi

İş Bankası ihtiyaç kredisi kampanyası çerçevesinde müşterilere sağlanan kredi imkanının maliyet koşulları sık sık değişmeye başladı. Kısa bir süre öncesinde kadar yüzde 6'ya kadar çıkan ihtiyaç kredisi faizleri bugün yeni bir değerlendirme ile aylık yüzde 4,85'e kadar düşürüldü. Bu da ihtiyaç kredisi çekmeyi düşünen İş Bankası müşterilerinin katlanmaları gereken faiz maliyetini bir miktar aşağıya çekerek kredi kullanımını cazip hale getirdi.

İş Bankası'ndan ihtiyaç kredisi çekilmesi durumunda uyulması gereken azami vade süresi bulunuyor. Bu esasında İş Bankası'nın özel bir uygulaması değil. BDDK tarafından belirlenen bu sınırlamaya tüm bankalar eksiksiz bir şekilde uymak zorundalar. Bu çerçevede 50.000 TL'ye kadar olan ihtiyaç kredileri 36 aya kadar vade ile veriliyor ama bu limit düşük olduğu için çok da fazla tercih edilmiyorlar. 50.000 TL ile 100.000 TL arası limitlerde ise ihtiyaç kredisi azami vade süresi 24 ay oluyor. 100.000 TL üzerine çıkıldığında ise süre 12 aya kadar çekiliyor.

200.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

ihtiyac-kredisi.jpg

İş Bankası'ndan 12 ay vadeli 200.000 TL ihtiyaç kredisi çeken müşteriler bankaya 1 yıl boyunca her ay 24.255 TL kredi taksiti ödeyecekler. Bu çekilen kredinin toplam maliyeti ise 291 Bin TL'yi buluyor.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç