İçişleri Bakanlığı 33 bin TL maaşla 76 şoför ve 396 temizlik görevlisi alımı yapıyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İçişleri Bakanlığı 33 bin TL maaşla 76 şoför ve 396 temizlik görevlisi alımı yapıyor

İçişleri Bakanlığı bünyesine KPSS'siz ve KPSS ile şoför ve temizlik görevlisi alımı yapılacağı açıklandı. İlan bilgileri yazımızda.

Memur Alımı İlanları 23 Nisan 2024 15:48 2
İçişleri Bakanlığı 33 bin TL maaşla 76 şoför ve 396 temizlik görevlisi alımı yapıyor

İçişleri Bakanlığı, Nüfus Müdürlükleri ve 112 acil çağrı merkezleri ile Göç İdaresi Başkanlığı'na 396 temizlik görevlisi, 76 şoför  alımı yapılacağı açıklandı.

İçişleri Bakanlığı bir duyuru yayınladı ve yayınlanan duyuruda temizlik görevlisi ve şoför alımı yapılacağına yer verildi. Toplamda 396 temizlik görevlisi alımı için yayınlanan duyuruya baktığımızda KPSS'siz ve 60 KPSS ile alım yapılacağına yer verilirken şoför kadrosuna ise KPSS'siz 42, KPSS ile 34 şoför alımı yapılacağına yer verildi.

İki ilana başvuru yapacak adaylarda aranan genel şartlar şu şekilde:

- Türk vatandaşı olmak,

- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

- Türk Ceza Kanunu'nun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

- Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle, askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak.

- İlan edilen pozisyon için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak.

NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİ VE 112 ACİL ÇAĞRI MERKEZLERİNE PERSONEL ALIMI

KPSS puanı ile Nüfus Müdürlükleri ve 112 acil çağrı merkezlerine 256 temizlik görevlisi, 34 şoför alımı yapılacağına yer verildi. KPSS 60 puan ile lise mezunları arasından yapılan personel alımının başvurusu, aşağıdaki videoda belirtildiği gibi yapılacak:

GÖÇ İDARESİNE KPSS'SİZ TEMİZLİK GÖREVLİSİ VE ŞOFÖR ALIMI

Göç İdaresi Başkanlığı bünyesinde istihdam etmek üzere KPSS şartsız temizlik görevlisi ve şoför alınacağına yer verildi. 120 erkek, 20 kadın olmak üzere toplamda 140 temizlik görevlisi, kadın erkek 42 şoför alımı yapılacak. KPSS şartsız yapılan bu alımların başvurusu ise İŞKUR üzerinden alınıyor. İŞKUR üzerinden yapılan personel alımının başvurusu şu şekilde yapılacak:

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 9 Gün Önce
nezaman ve hangi iller de var alim
Ziyaretçi 9 Gün Önce
Nasıl başvuru yapıyoruz