Hyundai Bayon Nisan Ayı Fiyat Listesi Açıklandı! Nisan 2024
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Hyundai Bayon Nisan Ayı Fiyat Listesi Açıklandı! Nisan 2024

Hyundai'nin fiyatı ve performansıyla en çok satan modellerinden biri olan Bayon'un Nisan ayı güncel fiyat listesi açıklandı! İşte fiyat listesi ve detaylar...

Fiyat Listesi 6 Nisan 2024 0
Hyundai Bayon Nisan Ayı Fiyat Listesi Açıklandı! Nisan 2024

Sıfır kilometre otomobiller için fiyatlar yeniden belirlenmeye devam ediliyor. Otomobil piyasasında Nisan 2024 döneminde en avantajlı fiyatların hangi markada ve hangi modelde olduğu merak ediliyor. Firmalar artan maliyetleri ve diğer gelişmeleri dikkate alarak yaptıkları hesaplamalar ile beraber sıfır araçların yeni fiyatlarını belirlediler. Bu araçlar için uygulanan yeni fiyatlar da otomobil alacakların kararlarını direkt olarak etkileyecek.

SUV MODELİN UCUZU!

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de sedan modellerden SUV modellere doğru çok hızlı bir geçiş yaşanıyor. İnsanlar hem iç hacmi daha geniş hem de performansı çok daha farklı olan SUV model araçları tercih ediyorlar. Müşteri talepleri bu model araçlara kayınca firmalar da ona göre satış ve üretim politikası geliştirmeye başladılar. Hyundai Bayon da bu politika değişikliğinin bir ürünü olarak dikkat çekiyor.

Hyundai Bayon Fotoğraf Galerisi | İnallar Bursa

Hyundai Bayon ucuz fiyatlı SUV arayanlar için oldukça makul olabiliyor. Bu otomobilin fiyatları piyasa koşullarına göre daha uygun olabiliyor ama unutulmaması gerekiyor ki SUV araçların ucuz da olsa kayda değer bir maliyetleri bulunuyor. Bu maliyetin de karşılanması gerekiyor.

HYUNDAİ BAYON FİYATLARINDA SON DURUM!

Hyundai Bayon için firmanın açıklamış olduğu en son fiyat listesi şu şekilde:

Hyundai Bayon 1.4 MPI 100 PS Jump Benzin Manuel: 1.060.000 TL
Hyundai Bayon 1.4 MPI 100 PS Jump Benzin Otomatik: 1.095.000 TL
Hyundai Bayon 1.4 MPI 100 PS Style Benzin Otomatik: 1.150.000 TL
Hyundai Bayon 1.4 MPI 100 PS Elite Benzin Otomatik: 1.260.000 TL
Hyundai Bayon 1.0 T-GDI 100 PS Style Benzin DCT: 1.225.000 TL

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç