Hazar Ergüçlü, Dilber'den sonra daha çok kazandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Hazar Ergüçlü, Dilber'den sonra daha çok kazandı

Son dakika haberi: Hazar Ergüçlü, Dilber sonrası kazancına kazanç katmaya başladı. Kaşesi 3 kat arttı.

Finans Magazin 17 Nisan 2024 0
Hazar Ergüçlü, Dilber'den sonra daha çok kazandı

Hazar Ergüçlü, kaşesine büyük zam yaptı.

Son günlerin en çok konuşulan isimlerin başında Hazar Ergüçlü geliyor. Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı İnci Taneleri adlı dizide başrolü birlikte oynadığı Hazar Ergüçlü, daha da ünlenmesi ve konuşulması sonrası kaşesine zam yaptı.

Kuzey Güney' ve 'Medcezir' adlı dizilerde sergilediği performans ile çokça konuşulan ve hafızalara kazınan ERgüçlü'nün Dilber dansı ve karakteri ile önü daha da açıldı.

İnci Taneleri dizisi ile olay olan Ergüçlü'ye teklif yağarken sürekli işbirliği tekliflerinin geldiği ve Ergüçlü'nün kazancının da arttığı bildirildi.

Ergüçlü İnci Taneleri dizisi ile ilgili yaptığı açıklamada, "İnci Taneleri'nin senaryosu o kadar iyi ve Dilber öyle bir karakter ki hep yeni bir malzeme oluyor metinde. Sıkılmak mümkün değil. Yılmaz Erdoğan'la çalışmak da ayrı bir motivasyon" ifadelerini kullandı.

Ergüçlü'nün çalıştığı marka da oyuncuya zam yaptı. Gelen son dakika bilgilerine göre Ergüçlü'nün reklam yüzü olduğu marka ile sözleşme yenilediği bildirildi.

Daha önce 1.5 milyon lira alan oyuncu, Dilber dansından sonra ününe ün, kazancına kazanç kattı ve 3 katı kadar zam aldı. Ergüçlü'nün yeni sözleşmesinde 5 milyon lira yazdı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç