Hatice Kolçak'tan Altını Olanlara Müjdeli Haber Geldi: Altın Uçacak!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Hatice Kolçak'tan Altını Olanlara Müjdeli Haber Geldi: Altın Uçacak!

Piyasa ile ilgili yaptığı yorum ve analizlerle herkesin takip ettiği isim olan Hatice Kolçak, altın ile ilgili analizlerini paylaştı! İşte haberin detayları...

Altın 6 Nisan 2024 0
Hatice Kolçak'tan Altını Olanlara Müjdeli Haber Geldi: Altın Uçacak!

Altın yatırımcıları altının dalgalı seyrini yakından takip ediyor. Ünlü ekonomist Hatice Kolçak, yatırımcıları sevindirecek bir tahminde bulundu. 

Altın fiyatlarında dalgalanma seyrederken yatırımcıların ilgiyle takip ettiği ekonomistlerden yatırımcıların yüzün güldürecek bir yorum geldi. Ekonomist Hatice Kolçak ‘Gram uçacak’ diyerek yatırımcılara güzel haberi verdi.

Altın fiyatlarında son durum

ALTINA OLAN TALEP AZALMIYOR

Ekonomist Hatice Kolçak, ABD Tarım Dışı İstihdam verilerinin beklentinin üstünde güçlü geldiğini ve ücretlerde geçen aya göre yüksek bir artış olduğunu sosyal medya hesabından paylaştı. İşsizlik oranının ise 3,8 ile biraz zayıf olduğunu belirtti. Ancak, bu kadar enflasyonist etkiye rağmen piyasanın altına olan talebinin azalmadığını ifade etti.

Gram altın fiyatı kuyumcularda o rakamı görmüştü! Fed faiz kararı sonrası  altın için iki 3 yeni tahmin: 'Bu seviyeyi bekliyorum' diyerek açıkladılar…  - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber

“KURDAN BİR TIK DESTEK GELSE GRAM UÇACAK”

Kolçak'ın paylaşımında, altın fiyatlarındaki yükseliş eğilimi devam ettiğini belirtti. Gram altın, 2322 Dolar seviyesine ulaşmış durumda. Kolçak, kurda biraz daha destek gelmesi durumunda gram altının uçuşa geçeceğini belirterek “Kurdan bir tık destek gelse gram uçacak” ifadesini kullandı.

Paylaşılan bu haber Finans7.com tarafından yatırım tavsiyesi değildir!

Altın, dolar, euro ve borsanın günlük durumlarından anında haberdar olmak istiyorsanız; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç