Hangi banka faizsiz 25 bin TL kredi veriyor? İşte geri ödeme planı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Hangi banka faizsiz 25 bin TL kredi veriyor? İşte geri ödeme planı

Hangi banka faizsiz 25 bin TL kredi veriyor? Faizsiz kredi başvuru şartları nelerdir? İşte gelen son dakika bilgileri.

Kredi 8 Nisan 2024 22:48 3
Hangi banka faizsiz 25 bin TL kredi veriyor? İşte geri ödeme planı

Hangi banka faizsiz 25 bin TL kredi veriyor?

Bankalar 25 bin TL'ye kadar faizsiz kredi veriyor. Bankaların faizsiz kredi müjdesinden sonra en merak edilen konu, başvurularn nasıl yapılacağı konusu oldu. Peki hangi banka yüzde 0 faizli kredi veriyor? Kimler krediye başvuru yapabilir? Başvuru ne zamana kadar alınacak? İşte gelen son dakika bilgileri.

"25.000 TL'ye Varan Faizsiz Kredi ve Taksitli Nakit Avans Kampanyası" başlığı ile Garanti BBVA tarafından yapılan son dakika açıklamasında mobilden yeni müşteri olan vatandaşlara 25 bin liraya varan faizsiz kredi verileceği bildirildi. Söz konusu krediye başvuru yapacak vatandaşların aşağıdaki şartları ve koşulları yerine getirmesi gerekiyor:

FAİZSİZ 10 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ

Garanti BBVA tarafından yapılan açıklamada 25 bin liranın tek kalemde değil iki kalelmde verildiği bildirildi. İki kalemde verilen kampanyaya baktığımızda 6 ay vadeli 10 bin TL ihtiyaç kredisi verildiği görülüyor. 10 bin TL kredi 6 ay vadeli veriliyor. Aylık 1667 TL'lik taksitlerle kredi geri ödenecek.

İhtiyaç kredisi başvuru bilgileri şu şekilde:

Faizsiz kredi kampanyasından 5 Nisan – 30 Nisan tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımından ilerleyerek ilk defa Garanti BBVA’lı olan müşterilerimiz faydalanabilir.

Kampanyaya katılanlar, Mobil’den Garanti BBVA müşterisi olduktan sonra 5 gün içinde hayat sigortalı ve %0 faizli krediye başvuru yapıp kullanabilir.

Herhangi bir sebeple müşteri olma sürecinin şubeden tamamlanması durumunda kampanyadan faydalanılamaz.

Kredi başvurunuzu Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet’teki Başvurular > Kredi > İhtiyaç Kredisi adımları üzerinden azami 10.000 TL ve 6 ay vade olarak seçerek kampanyalı krediye başvurabilirsiniz.

Kalan 15 bin TL ise 0 faizli şekilde veriliyor. 3 ay vadeli olarak verilecek faizsiz nakit avansta aylık 5 bin lira geri ödeme olacak ve 3 ay vadeli şekilde ödeme tamamlanacak.

15 bin TL'lik faizsiz nakit avans kampanyasının detayları ise şu şekilde:

Kampanya 05 Nisan – 30 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerlidir.

Kampanyadan yararlanabilmek için müşteri olma sürecinin Garanti BBVA Mobil üzerinden tamamlanması gerekmektedir. Herhangi bir sebepten dolayı uzaktan müşteri olma sürecinin Garanti BBVA Mobil üzerinden tamamlanamaması ve sürecin şubede devam etmesi durumunda kampanyadan faydalanılamaz.

Kampanyadan Garanti BBVA Mobil üzerinden müşterimiz olduktan sonra 14 gün içerisinde Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet ve BonusFlaş üzerinden bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan müşteriler, kredi kartı başvurularının onaylanması ve kartlarının açılması durumunda faydalanabilecektir.

Kampanya sadece Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet ve BonusFlaş üzerinden tamamlanacak kredi kartı başvuruları için geçerlidir.

25 bin TL çekildiğinde geri ödeme planı ise şu şekilde:

1. ay: 6667 TL
2. ay: 6667 TL
3. ay: 6667 TL
4. ay: 1667 TL
5. ay: 1666 TL
6. ay: 1666 TL

Toplam geri ödeme: 25 bin TL.

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Başvurular banka mobil uygulaması üzerinden yapılıyor. Uygulamayı indirip mobilden müşteri olduktan sonra bu kampanyaya başvuru yapabileceksiniz.

 

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 23 Gün Önce
Garanti bankasından artık para çekmem çünkü kart aidatı alıyor faiz ile aynı oluyor.
Ziyaretçi 23 Gün Önce
Bu nasıl anlayış ben mevcut müşterisiyim diye faydalanıyorum.
Ziyaretçi 24 Gün Önce
krediyi nasıl cekebilirim