Halkbank'tan Emeklilere Promosyon Paketi! Tam 27.000 TL!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Halkbank'tan Emeklilere Promosyon Paketi! Tam 27.000 TL!

Halkbank, maaşını taşımak isteyen emekliler için; yeni promosyon kampanyasını açıkladı! İşte Halkbank'ın emeklilere sunduğu yeni promosyon paketi ve detaylar...

Emekli Haberleri 3 Nisan 2024 0
Halkbank'tan Emeklilere Promosyon Paketi! Tam 27.000 TL!

Türkiye’de bankaların emekliler için yaptıkları uygulamalar çeşitlenmeye başladı. En çok emekli müşteriye sahip olan banka olarak tanınan Halkbank ise yeni bir emekli paketi açıkladı. Bu emekli paketi çerçevesinde emekli müşterilere geniş imkanlar sağlanıyor. Bu imkanlar çerçevesinde emekli müşteriler bütçelerini toparlayabilme imkanı buluyorlar.

PROMOSYONLAR DEĞİŞTİ, PAKET KAMPANYALAR YENİLENDİ!

Halkbank’ın emekli maaş promosyonu kampanyası bir adım öteye taşındı. Emekli müşteriler bankadan maaş promosyonu alıyorlar ama aldıkları ödeme bununla sınırlı kalmıyor. Bu da emekliler için açıklanan özel bir paket ile mümkün oluyor. İki aşaması bulunan bu paket kampanya çerçevesinde emekliler aradıkları nakit tutarlara kolayca erişebiliyorlar.

Emekli maaşı ödeme tarihleri 2024 (SSK, Bağ-Kur): Nisan ayı emekli maaşları  ne zaman yatacak? - Son Dakika Ekonomi Haberleri

12.000 TL PROMOSYON!

Halkbank müşterileri maaş tutarlarına göre 12.000 TL’ye kadar emekli maaş promosyonu ödemesi alıyorlar. Müşteriler bunun için emekli maaşlarını Halkbank’tan almaları ve bu banka ile promosyon sözleşmesi imzalamaları gerekiyor. Bu tamamlandığında ise müşteriye Halkbank tarafından ödeme yapılıyor. Müşteri 3 yıllık sözü ile imzalanan maaş promosyonu sözleşmesi karşılığında nakit ödemesini alıyor.

FAİZ İNDİRİMLİ İHTİYAÇ KREDİSİ!

Emekli müşterilere emekli paketi kapsamında ikinci aşamada da ihtiyaç kredisi imkanı sağlanıyor. Bu ihtiyaç kredisinin taksitlerinin emekliler için sorun olmaması amacıyla limit standart olarak 15.000 TL olarak belirlendi. Müşteriler 36 ay vadeli 15.000 TL ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar. Bu ihtiyaç kredisi için emeklilere faiz indirimi yapılırken ortaya çıkan sınırlı miktardaki aylık taksit de müşterilerin her ay yatan maaşlarından otomatik olarak kesilebiliyor. Dileyen emekliler daha yüksek tutarlı olarak bu ihtiyaç kredisini çekebiliyorlar. Bu tamamen müşterinin tercihine bırakılıyor.

SON DAKİKA | En düşük emekli maaşı 3 bin 500 TL olacak! Emekli maaşı kanun  teklifinde değişiklik ...

Halkbank’ın emekli müşterileri bankalarından emekli paketi kapsamında 12.000 TL’lik kısmı emekli maaş promosyonu, 15.000 TL’lik kısmı ihtiyaç kredisi olmak üzere toplamda 27.000 TL nakit ödeme alabiliyorlar. Bu ödemenin sadece ihtiyaç kredisi kısmı geri ödeniyor ve da 3 yıllık taksitlerle müşteriden alınıyor.

Tüm emekli kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç