Halkbank'tan Asgari Ücretlilere 30.000 TL İhtiyaç Kredisi!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Halkbank'tan Asgari Ücretlilere 30.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Halkbank, kredi ihtiyacı olan asgari ücretlilere yeni kredi kampanyasını duyurdu! İşte 30.000 TL kredinin maliyet hesaplaması ve detaylar...

Kredi 14 Nisan 2024 0
Halkbank'tan Asgari Ücretlilere 30.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Asgari ücretliler geçim sıkıntısını artık iyice hissetmeye başladılar. Ocak ayında maaşlarına yapılan zam aradan geçen sürede enflasyon karşısında eriyen asgari ücretliler çareyi bütçelerinde oluşan açıkları bulacakları toplu paralar ile kapatmakta arıyorlar. Bunun hem en çok kolay hem de en zor yolu ise ihtiyaç kredisi çekmek oluyor. Asgari ücretlilerin bankalardan ihtiyaç kredisi çok sıkıntılı olabilirken Halkbank'tan yapılan yeni kredi kampanyası açıklaması heyecan yarattı.

Türkiye de geçiş için çalışmalar yürütüyor... Para düzeninde yeni dönem -  Türkiye Ekonomi Haberleri

ASGARİ ÜCRETLİLERİ BANKALAR ZORLUYOR!

Özel sektörde çalışan asgari ücretlilerin işlerinin güvencesinin olmaması bankalarca büyük bir risk olarak görülüyor. Bu riskten dolayı da asgari ücretlilere ya ihtiyaç kredisi verilmiyor ya da verilse bile normalin 2 katı kadar maliyet talep ediliyor. Bu da finansal anlamda asgari ücretlileri oldukça zorluyor. Bundan dolayı asgari ücretliler Halkbank'ın açıklanan kendilerine özel ihtiyaç kredisi kampanyası karşısında oldukça heyecanlandılar.

Halkbank davasıyla ilgili neler biliniyor? | Euronews

HALKBANK'TAN ÖZEL KREDİ KAMPANYASI!

Halkbank bir kamu bankası sorumluluğunda asgari ücretlilere nakit destek olmak adına ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Bu kampanya kapsamında asgari ücretliler Halkbank'a başvuru yaparak ihtiyaç kredisi çekebilecekler. Üstelik asgari ücretli oldukları için bir maliyet farkı ile de karşılaşmayacaklar. Diğer müşteriler hangi maliyetlerle ihtiyaç kredisi çekiyor iseler asgari ücretlilere de aynı maliyetler uygulanıyor.

Halkbank'ın asgari ücretlilere sağladığı imkan kapsamında 3 yıl vadeli ihtiyaç kredisi çekilebiliyor. 50.000 TL'yi aşmayan ihtiyaç kredileri 36 ay vadeli olabiliyor. Son dönemlerde de yüksek limitli kredi seçenekleri devre dışı bırakıldığı için diğer azami vade sürelerinin bir ehemmiyeti kalmadı.

30.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

halkbank.jpg

Halkbank tarafından asgari ücretlilere özel ihtiyaç kredisi kampanyasının maliyet tablosu da açıklandı. Buna göre asgari ücretliler aylık yüzde 5,45 oranında faiz ile ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. 36 ay vadeli 30.000 TL ihtiyaç kredisi çekilmesi durumunda aylık kredi taksiti 2.323 TL oluyor. Bu maliyet hesaplamasına göre 30.000 TL ihtiyaç kredisinin 3 yıllık toplam maliyeti 83 Bin TL olarak hesaplanıyor.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç