Halkbank'tan 10.000 TL Hızlı Kredi Kampanyası!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Halkbank'tan 10.000 TL Hızlı Kredi Kampanyası!

Halkbank, acil kredi ihtiyacı olan vatandaşlar için yeni kampanyasını açıkladı! İşte 10.000 TL hızlı kredinin maliyet hesaplaması ve detaylar...

Kredi 7 Nisan 2024 0
Halkbank'tan 10.000 TL Hızlı Kredi Kampanyası!

Nakit sorunu son dönemlerin en çok rastlanılan finansal problemi olmaya devam ediyor. Bu finansman sorununu aşmak isteyenlerin akıllarına gelen ilk çözüm yolu da bankalardan ihtiyaç kredisi çekmek oluyor. İhtiyaç kredisi çekmek isteyenler bankalara kredi başvurusu yaptıklarında farklı maliyetler ile karşılaşıyorlar. Sadece maliyet de tek belirleyici kriter olmuyor. İhtiyaç kredisi kullanırken müşterilerin bu kredilere kolay bir şekilde ulaşabilmeleri de önemli oluyor. Bunun için ihtiyaç kredisi çekmeden önce çok kapsamlı bir araştırma yapılması gerekiyor.

HALKBANK'TAN HIZLI KREDİ!

Türkiye'nin en büyük bankalarından birisi olan Halkbank çok yüksek bir müşteri kitlesine hitap ediyor. Potansiyelini bilen Halkbank farklı farklı kredi kampanyaları ile dikkat çekiyor. Hemen hemen herkes için özel bir kredi kampanyasının bulunduğu Halkbank'ta son dönemlerde Hızlı Kredi kampanyası dikkat çekiyor. Bu kampanyanın koşulları da araştırılıyor.

Halkbank davasıyla ilgili neler biliniyor? | Euronews

Hızlı kredi kampanyası çerçevesinde Halkbank'ın ortaya koyduğu koşullar netleşti. Buna göre müşteriler bu krediyi çok kolay bir şekilde kullanabiliyorlar. Kapsamlı bir kredi başvuru inceleme süreci olmuyor. Onun yerine müşteriye çok hızlı bir yanıt veriliyor. Yüksel limitli bir kredi olmadığı için de bu ön süreç uzun tutulmuyor. Böylece müşteriler hemen nakit erişimine sahip olabiliyorlar.

Halkbank Hızlı Kredi uygulaması bankanın ihtiyaç kredisi kampanyalarından sadece birisi oluyor. Genel bir kredi uygulaması olurken ihtiyaç kredileri için uygulanan kurallar Hızlı kredi için de geçerli oluyor.

Para ne işe yarar? | Independent Türkçe

36 aya kadar vade ile verilebilen Hızlı Kredi için müşterilere 10.000 TL tutarında limit sunuluyor. Bu limitin üzerinde Hızlı Kredi verilmiyor. Daha fazla tutarlı krediye ihtiyacı olanların bankanın diğer ihtiyaç kredisi kampanyalarına yönelmeleri gerekiyor. Hızlı Kredi daha çok acil paraya ihtiyacı olan ama yüksek limitlerde para gereksinimi duymayan müşterilere sunulan bir imkan oluyor. Bu imkanı değerlendirenler çok kısa süre içerisinde Hızlı kredi başvurusu ile talep ettikleri kredi tutarlarını Halkbank'tan alabiliyorlar.

10.000 TL HIZLI KREDİ MALİYET HESAPLAMASI

halkbank-ihtiyac-kredisi.jpg

Halkbank'tan 10.000 TL Hızlı Kredi çekecek olan müşteriler için maliyet hesaplaması açıklandı. Buna göre 36 ay vadeli 10.000 TL için müşteriler bankaya 791 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kredinin toplam maliyeti ise 28 Bin TL'yi buluyor.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç