Galatasaray Juventus'un Orta Sahasını Kadrosuna Katıyor!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Galatasaray Juventus'un Orta Sahasını Kadrosuna Katıyor!

Sezon sonu transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Galatasaray, Juventus'un orta sahasını kadrosuna katıyor! İşte haberin detayları...

Spor 14 Nisan 2024 0
Galatasaray Juventus'un Orta Sahasını Kadrosuna Katıyor!

Bu sezon Fenerbahçe ile Süper Lig'de kıyasıya şampiyonluk yarışı veren Galatasaray'da transfer çalışmaları hızlandırıldı. Takımdan birçok ismin gönderilmesi beklenirken gelecek isimler netleşmeye başladı. 

Adrien Rabiot - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Galatasaray'da transfer çalışmaları hızlandırıldı. Gelecek sezon şampiyonluk için güçlü bir kadro kurmak isteyen sarı-kırmızılı ekipte ilk hedef defans oldu. Defans eksikliklerini kapatmak isteyen Aslanlar aradığı ismi buldu. Okan Buruk gözünü İtalya'ya dikti! 15 milyon euroluk yıldız Galatasaray'a transfer oluyor.

OKAN BURUK GÖZÜNÜ İTALYA'YA DİKTİ!

Juventus'ta sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Adrien Rabiot, Galatasaray'ın radarında. Okan Buruk Tanguy Ndombele ve Tete ile yolları ayırmaya planlarken gelecek isimler netleşti. Cim-Bom'un listesinde orta alan için Juventuslu Adrien Rabiot var.

Adrien Rabiot bombası! Resmen temasa geçildi

15 MİLYON EUROLUK YILDIZ GALATASARAY'A GELİYOR

İtalya basınında çıkan haberlere göre ise Rabiot, tamamen takımdan ayrılmaya karar vermiş. Fransız yıldız gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldı. Sarı-Kırmızılı yönetim ise oyuncu ile erkenden temas kurarak avantaj elde etmek istiyor. Yıldız futbolcunun değeri şuan için 15 milyon euro.

26 yaşındaki Kolombiyalı kanat oyuncusu, bu sezon 14 mücadelede bin 172 dakika sahada kalarak 5 gol, 2 asistlik katkı sağladı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç