Evde bakım maaşı yatan iller listesi Mart 2024
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Evde bakım maaşı yatan iller listesi Mart 2024

Evde bakım aylığının hesaplara yatması bekleniyor. Peki hangi illerde evde bakım aylıkları hesaplara yatırıldı? İşte son dakika bilgileri.

Çalışma Hayatı 13 Mart 2024 0
Evde bakım maaşı yatan iller listesi Mart 2024

Mart ayı evde bakım maaşı yatan illerin listesi.

Son dakika haberi geldi. Mart ayı evde bakım maaşları hesaplara yatırılmaya başlanacak. Her ayın ikinci haftasında hesaplara yatan ödemenin başvurusuna dair bilgiler ve ödeme detayları Finans7.com'da.

BAKIMA MUHTAÇ OLANLAR İÇİN ÖDENİYOR

Bakıma muhtaç olan vatandaşların kendi evlerinde yakınlarının bakımında olması için devlet, dar gelirli ailelere destek ödemesi yapıyor. Söz konusu destek ödemesi kapsamında ailelere, bakıma muhtaç olan yakınına bakması için 

NEK ADAR ÖDEME YAPILIYOR?

Geçen sene 5 bin lira civarında olan evde bakım aylığına memur maaş zammı kadar zam gelmiş ve evde bakım aylıkları yüzde 49.25'lik zamla 7 bin 609 TL seviyesine çıkarılmıştı.

Zamlı olarak hesaplara geçen hafta yatan evde bakım aylıkları, bu ay da 7 bin 609 lira olarak ödenecek.

HANGİ İLLERDE HESAPLARA YATTI?

Henüz evde bakım aylığı hesaplara yatan iller yok. Önümüzdeki günlerde paraların hesaplara yatırılacağı iller belli olacak. Geçen ay 14'ünden itibaren hesaplara yatırılan paraların yine aynı şekilde 14'ünden sonra hesaplara yatırılması bekleniyor. Siz hangi ilde evde bakım aylığının hesaplara yatırılmasını bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından YAZARAK KADIN ERKEK DİĞER TAKİPÇİLERİMİZLE BİLGİ ALIŞ VERİŞİNDE BULUNABİLİRSİNİZ.. Paralar hesaplara yattığında, evde bakım maaşına zam geldiğinde haberdar olmak için UYGULAMAMIZI TIKLA İNDİR

Gelişmelerden haberdar olmak için Finans7'yi takipte kalın.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç