Erdoğan'dan ıstakoz ve Rolex saat tepkisi: Ayrıca uyarı mı yapmamız gerekiyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Erdoğan'dan ıstakoz ve Rolex saat tepkisi: Ayrıca uyarı mı yapmamız gerekiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan birçok isme önemli uyarı geldi. İşte AK Parti MKYK'sında geçen konuşmalar.

Siyaset 2 Mayıs 2024 11:21 0
Erdoğan'dan ıstakoz ve Rolex saat tepkisi: Ayrıca uyarı mı yapmamız gerekiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan o isimlere uyarı: Bunlar bilinemeyecek, akıl edilemeyecek şeyler değil.

Kurulduğu ilk günden bu yana ilk defa bir seçimde 2. parti olarak sandıktan çıkan AK Parti'de değişim rüzgarlarının esmesi bekleniyordu. Gelen son dakika bilgilerine göre AK Parti'nin değişimi kademeli şekilde yapacağı öğrenilirken bunun zamana yayılacağı açıklandı.

YEREL SEÇİM SONRASI GÜNDEM OLANLARA UYARI

Yerel seçimlerden sonra Maldivlere tatile giden, Rolex saati ile poz veren, Monaco'da ıstakoz yiyerek bunu sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan isimler gündem olurken bu isimler tepkitoplamıştı. Gelen son dakika bilgilerine göre bu isimlerin MKYK'da gündeme geldiği ve Erdoğan'ın bunları tek tek uyardığı öğrenildi.

"AKIL EDİLEMEYECEK ŞEY DEĞİL"

Hürriyet Gazetesi'nde yayınlanan haberde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu isimlere yaptığı uyarıda şu ifadeleri kullandığı öğrenildi:

"Milletvekilinin yediğiyle, içtiğiyle, oturduğuyla, taktığıyla, kılık kıyafetiyle daha dikkatli olması gerekmez mi? Benim bu konuda milletvekillerine ayrıca bir uyarıda mı bulunmam gerekiyor? Bir milletvekiline yediğini, giydiğini paylaşma denilir mi? Bunlar bilinemeyecek, akıl edilemeyecek şeyler değil. Herkes milletvekilliği makamının sorumluluğunun farkında olmalı. Milletvekilleri, kendini bir vatandaş gibi konumlandıramaz. Ben herkes gibi saat takıyorum, herkes gibi yemek yiyorum diyemez"

DEĞİŞİM HEMEN DEĞİL KADEMELİ YAPILACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın toplantıda değişim sorularına "Bulanık suda balık avlamak istemiyoruz. Kimseyi kırmadan incitmeden kardeşlik hukukuna riayet ederek değişimi peyderpey yapacağız. Değişim yaparken de cerrah titizliğiyle çalışacağız" cevabını verdiği öğrenildi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç