Engin Doğan: Biz rant, menfaat değil hizmet peşindeyiz
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Engin Doğan: Biz rant, menfaat değil hizmet peşindeyiz

CHP Adıyaman İl Başkanı Engin Doğan yaptığı son dakika açıklamasında seçim zaferini değerlendirdi ve hizmet peşinde olduklarını söyledi.

Siyaset 18 Nisan 2024 0
Engin Doğan: Biz rant, menfaat değil hizmet peşindeyiz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman İl Başkanı Engin Doğan, yerel gündemle ilgili önemli değerlendirmede bulundu.

Adıyaman halkının yüzünü değişime döndüğünü ve bu değişimin gelecek seçimlere ışık tuttuğunu belirten Başkan Doğan" Asıl hedefimiz Adıyaman'da 9'da 9 yapmak"dedi.

Başkan Doğan, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından yerel gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Adıyaman'da belediye başkanlığını ve Gölbaşı ilçemizin belediyesini de  aldıklarını söyleyen Başkan Doğan yegane hedeflerinin Adıyaman'da 9'da 9 yapmak olduğunu söyledi.

Engin Doğan açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:" 31 Mart yerel seçimlerinde Adıyaman'da halkımız AKP iktidarına en büyük cevabı sandıkta vererek, CHP belediyeciliğini tercih etmiştir. Halk 6 Şubat'ta siz bizi unuttunuz, biz de sizi unuttuk ve bizi unutmayana yüzümüzü döndük" dedi.

BİZ RANT PEŞİNDE DEĞİLİZ, HİZMET PEŞİNDEYİZ

Doğan yaptığı açıklamasının devamında ise şu ifadeleri kullandı: "Milletvekilimiz Abdurrahman Tutdere Adıyaman Belediye Başkanı olurken, belediyelerimiz de CHP belediyeciliği farkı ile yönetilecek. Bu bizler için gururdur. Fakat bu bize asla yetmez. Çünkü biz rant peşinde, menfaat peşinde değil sadece halka hizmet peşinde koşanlardanız. Bunun için belediye başkanlarımızla birlikte koordineli bir şekilde şimdiden genel seçim ve yerel seçim çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Göreceksiniz CHP belediyeciliği tüm Türkiye'de olduğu gibi Adıyaman'da da büyük bir fark yaratacak. Halkımız gerçek, doğru, tarafsız, ilkeli, dürüst, şeffaf belediyecilik hizmetiyle tanışacak"

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç