Emeklilere Müjde Geldi! Halkbank'tan 25.000 TL Hızlı Kredi!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Emeklilere Müjde Geldi! Halkbank'tan 25.000 TL Hızlı Kredi!

Nakit ihtiyacı olan emeklilere Halkbank'tan kredi müjdesi geldi! İşte 25.000 TL kredinin maliyet hesaplaması ve detaylar...

Kredi 11 Nisan 2024 0
Emeklilere Müjde Geldi! Halkbank'tan 25.000 TL Hızlı Kredi!

Emekliler geçim sıkıntısı içerisinde kalınca kamu bankaları üzerinden emeklilere nakit destekler sağlanmaya başlandı. Önce emekli maaş promosyonu ödemelerine kamu bankaları zam yaptılar. Şimdi ise Halkbank emeklilere özel olarak bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Bu kampanya ile beraber emeklilere 25.000 TL tutarında nakit destek sağlanıyor. Üstelik kullanılacak olan ihtiyaç kredisinde emeklilere faiz indirimi de uygulanıyor. Halkbank'ın emeklilere ikinci jesti olan yeni ihtiyaç kredisi kampanyasının özellikleri nelerdir?

SSK, BAĞKUR, 4A, 4B EMEKLİ MAAŞI HESAPLAMA | 7500 TL üzeri emekli maaşı  alanlara ne kadar zam gel...

HALKBANK'TAN EMEKLİ KREDİSİ GELDİ!

Halkbank emekli ihtiyaç kredisi kampanyasının koşulları açıklandı. Bu kredi kampanyasında sadece bankanın emekli maaş müşterileri yararlanabiliyorlar. Bu imkana sahip olan emekliler Halkbank'a başvuru yapmaları durumunda 25.000 TL tutarında nakit ödemeyi banka hesaplarına aktarabiliyorlar. Kullanılan ihtiyaç kredisinde ise emeklilere farklı avantajlar da sağlanıyor.

Halkbank davasıyla ilgili neler biliniyor? | Euronews

Halkbank'ın emekli ihtiyaç kredisi 36 aya kadar vade ile kullanılabiliyor. Bu kredi için müşteriler 3 yıllık vade imkanından yararlanıyorlar. Bu vade süresi kesinlikle uzatılamıyor. Eğer daha yüksek limitte ihtiyaç kredisi kullanılmak isteniyorsa o zaman vade süresi biraz daha kısalıp 24 aya veya 12 aya kadar düşebiliyor.

Emekli ihtiyaç kredisi için Halkbank emeklilere faiz indirimi imkanı da sağlıyor. Emekli müşteriler ihtiyaç kredisi çekmek istediklerinde Halkbank standart kredi faiz oranına küçük bir indirim yaparak kredi maliyet hesaplamasını bu şekilde hesaplıyor. Küçük de olsa emekliler bir maliyet avantajı elde ederek daha az faiz ödemesi yapıyorlar.

15,3 milyon emekliye bayram ikramiyesi ödendi - Dünya Gazetesi

Halkbank emeklilere ihtiyaç kredisi kampanyası çerçevesinde esnek ödeme fırsatları da sunuyor. Müşteriler bütçelerine ve ek gelirlerine göre kredi ödeme planını özel olarak seçebiliyorlar. Bu şekilde emekliler için ihtiyaç kredisi borcunu ödemek çok daha kolay oluyor.

HALKBANK 25.000 TL EMEKLİ İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

halkbank-emekli.jpg

Halkbank'ın emekli müşterileri ihtiyaç kredisi çekmek için bankalarına başvurmaları durumunda karşılaşacakları maliyet açıklandı. 36 ay vadeli olarak verilebilen 25.000 TL ihtiyaç kredisi için maliyet hesaplaması aylık yüzde 5,4 oranında faiz ile yapılıyor. Bu kredi için emekliler bankaya aylık 1.922 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kredinin 3 yıllık toplam maliyeti ise 69 Bin TL'yi buluyor.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç