DSİ Bekçi Alımı İŞKUR Nihai Listeleri Açıklandı: İşte Kura Çekimi 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

DSİ Bekçi Alımı İŞKUR Nihai Listeleri Açıklandı: İşte Kura Çekimi 2022

İŞKUR aracılığıyla yapılan DSİ bekçi alımında nihai listeler açıklandı.

Eğitim 5 Ağu 2022 11:30 0
DSİ Bekçi Alımı İŞKUR Nihai Listeleri Açıklandı: İşte Kura Çekimi 2022

DSİ bekçi alımı nihai listesi açıklandı.

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada 50 bekçi alımı yapılacağı duyurulmuş ve bekçi alımı başvurusu alınmıştı. Başvurular geçen hafta Cuma günü sona erdi ve sonuçlar için bekleyiş başladı. 

İŞKUR tarafından yapılan açıklamada bekçi alımında nihai listelerin belli olduğuna yer verildi. Nihai listede yer alan adaylar önümüzdeki 9 Ağustos günü kura çekimine alınacak. Kura ile ilgili şu ifadelere yer verildi:

"İlan edilen kadrolara başvuran adaylar, İŞKUR tarafından Genel Müdürlüğümüze bildirilecektir. İşe alınacak sürekli işçiler, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin geçici 9 uncu maddesi hükmüne göre öncelikliler de dâhil olmak üzere İŞKUR tarafından bildirilen başvuru sahipleri arasından açık iş sayısı (ilan edilen kadro sayısı) kadar asıl ve asıl sayının dört katı kadar da yedek aday sınava tabi tutulmaksızın doğrudan noter kurası ile belirlenecektir. Noter huzurundaki kura çekimi; 09.08.2022 tarihinde saat 10:00 da Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Konferans Salonunda yapılacaktır."

NİHAİ LİSTE

Bekçi alımında nihai listeler İŞKUR üzerinden yayımlandı. Nihai listelere ulaşmak için aşağıdaki adımları izlemeniz gerekmektedir:

esube.iskur.gov.tr adresine gidin. Daha sonra giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra İŞ BAŞVURULARIM kısmına giderek bekçi alımı başvurunuzun yanında yazan nihai listeye tıklayarak başvurunuzu yapın.

Kura çekiminden haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç