Doktorlar bile umudunu TOKİ'ye bağladı: Toki'den çekilişsiz ev vaadi ile doktor dolandırdılar
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Doktorlar bile umudunu TOKİ'ye bağladı: Toki'den çekilişsiz ev vaadi ile doktor dolandırdılar

TOKİ'den çekilişsiz ev vaadi ile doktoru dolandırdılar. Olay İstanbul'da meydana geldi. İşte yaşanan olayın detayları.

TOKİ Başvuru 3 Mart 2024 0
Doktorlar bile umudunu TOKİ'ye bağladı: Toki'den çekilişsiz ev vaadi ile doktor dolandırdılar

İstanbyul'da feci olay meydana geldi. Çocuğunun doktorunu TOKİ'den çekilişsiz ev vaadi ile dolandırdı.

İstanbul'da meydana gelen olayda, bir hastanede kadın doğum uzmanı olarak görev yapmakta oaln 48 yaşındaki Meral Meryem Çalık adlı doktor, hastasının kurbnı oldu.

Eşi Semra B'nin doğum sürecini takip eden ve doğum günü geldiğinde ameliyata alarak doğumunu yapan doktor, doğurduğu çocuğun babası tarafıondan dolandırıldı. Gelen bilgilere göre çocuğun babası, bakanlıkta çalıştığını söyledi.

ÇOCUKLARINA BURS AYARLARIM AMA...

Doktora, çocukları için burs ayarlayabileceğini söyleyen bu kişi, kadına burs ayarlayacak kişiye 4 bin liralık hediye alınması durumunda bursun ayarlanabileceğini söyledi. Kadın parayı gönderdi ancak herhangi bir geri dönüş olmadı.

TOKİ'DEN ÇEKİLİŞSİZ EV

Daha sonra adam, yeniden doktorla görüşmeye başladı ve bu defa da TOKİ'nin kurasız ev verdiğini, ancak bakanlıkta belirli kişilere kontenjan verildiğini söyledi. Bu kontenjan için 32 bin 800 lira para gönderilmesi gerektiği söylenince kadın doktor, bu parayı da gönderdi ancak herhangi bir geri dönüş alamadı.

BEN PARA İSTEMEDİM, ZORLA ATTI

Dolandırıldığını anlayan kadın doktor, polise başvurarak bunu bildirdi ve şikayette bulundu. İfadesi alınan adam, hakkındaki suçlamaları reddetti ve para istemediğini, buna rağmen doktorun kendi hesabına para attığını söyledi.

SAVCI İNANMADI

Savcılık olay ile ilgili soruşturma başlattı ve 17 yıl 6 aya kadar hapis cezası istedi. Olay ile ilgili davanın önümüzdeki günlerde görülmesi bekleniyor.

Kaynak: Finans7

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç