Ceyrek altin ne kadar 2024 bugün son dakika İşte tahminler
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ceyrek altin ne kadar 2024 bugün son dakika İşte tahminler

Altın fiyatlarında son dakika haberi geldi. Gelen haberde fiyatların fırladığı görülürken altın tahminine de yer verildi.

Altın 7 Nisan 2024 0
Ceyrek altin ne kadar 2024 bugün son dakika İşte tahminler

Ceyrek altin ne kadar 2024 bugün son dakika.

Çeyrek altın fiyatlarında rekor üzerine rekor gelmeye başladı. Peki altın fiyatları ne kadar oldu? Altın fiyatlarına zam geldi mi? Altın fiyatları ne kadar oldu? İşte piyasalardan gelen son dakika bilgileri ve güncel altın fiyatları.

ALTIN FİYATLARINDA REKOR ÜZERİNE REKOR GELDİ

Altın fiyatları hızlı şekilde yükselişini sürdürüyor. Gelen son dakiak bilgilerine göre ekranlarda gram altının 2 bin 400 TL'ye kadar çıktığı görülüyor.

Kapalı çarşıdan alınan son dakika bilgilerine göre 22 ayar gram altının fiyatının 2 bin 350 TL olduğu görülüyorken 24 ayar gram altın fiyatının ise 2 bin 463 lira seviyesinde olduğu görülüyor.

Çeyrek altın ise şu sıralar 4 bin 25 TL seviyesinden kapalı çarşıda işlem görüyor.

ALTIN FİYATLARI NE OLACAK? YÜKSELECEK Mİ DÜŞECEK Mİ?

Altında uzun vadede kazançların korunacağını söyleyen İslam Memiş, orta vadede de yükselişin söz konusu olduğunu söyledi. İlk olarak gram altının 3 bin liraya, daha sonra ise 3 bin 500 liraya çıkacağnı bildirdi.

Memiş açıklamasında, "Özellikle nisan ayında 2350-2400 TL aralığı önemli. Bu bant aralığı bir alım fırsatı. Mayıs ayı itibariyle tekrar bir yükseliş trendinde olacak bir altın piyasası bizi bekliyor" değerlendirmesinde bulundu.

Bu açıklamaya göre baktığımızda çeyrek altın fiyatının 5 bin 700 liraya kadar çıkabileceği görülüyor.

Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7 yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç