Boşanma Aşamasındaki Eşini Parkın Ortasında Silahla Vurarak Öldürdü!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Boşanma Aşamasındaki Eşini Parkın Ortasında Silahla Vurarak Öldürdü!

Edirne'de bir kişi, boşanma aşamasında olduğu eşini parkın ortasında silahla vurarak öldürdü! İşte haberin detayları...

Haberler 13 Nisan 2024 0
Boşanma Aşamasındaki Eşini Parkın Ortasında Silahla Vurarak Öldürdü!

Edirne'de Berşan Aksak (22), boşanma aşamasındaki eşi Petek Aksak'ı (22) parkta tabanca ile vurarak öldürdü. Katil zanlısının 5 ayrı suçtan kaydı olduğu ortaya çıktı.

Edirne'nin Şükrüpaşa Mahallesi'ndeki Hatıra Ormanı'nda saat 13.00 sıralarında vahşet yaşandı. Boşanma aşamasında olan Petek Aksak (22) ile Berşan Aksak (22), parkta buluştu.

İkili arasında çıkan tartışmada Berşan Aksak, yanında taşıdığı tabancayla Petek Aksak'a ateş etti. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri 3 ayrı yerinden vurulan Petek Aksak'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

5 AYRI SUÇ KAYDI ORTAYA ÇIKTI

Cinayetten sonra kaçan Berşan Aksak, bir süre sonra polis tarafından olayda kullandığı tabancayla yakalandı. Gözaltına alınan Berşan Aksak'ın 5 ayrı suç kaydı olduğu belirlendi.

Petek Aksak'ın cansız bedeni polis ve savcının yaptığı incelemenin ardından Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Sadece mart ayında 25 kadın cinayeti işlendi, 21 kadın ise şüpheli bir şekilde ölü bulundu. Katledilen 25 kadının 13’ü evli olduğu erkek, 3’ü eskiden birlikte olduğu erkek, 2’si eskiden evli olduğu erkek, 2’si oğlu, 1’i babası, 1’i birlikte olduğu erkek, 1’i kardeşi, 1’i tanımadığı biri, 1’i daha önce kadını kaçıran erkek tarafından öldürüldü.

 

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç