Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu!

Fernando Santos ile yollarını ayıran Beşiktaş'ta teknik direktör arayışları devam ediyor! İşte Beşiktaş'ın muhtemel hocası ve detaylar...

Spor 16 Nisan 2024 0
Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu!

Fernando Santos ile yaşanan ayrılık sonrasında bu sezon bir kez daha hoca arayışına başlayan Beşiktaş, yeni teknik adamını buldu. Kartal'ın yeni hocası büyük oranda belli oldu.

Sezon başından bu yana başarısız sonuçlara imza atarak şampiyonluk yarışının gerisinde kalan Beşiktaş, Samsunspor beraberliği sonrasında, ocak ayında göreve gelen Fernando Santos ile yollarını ayırdı. Vakit kaybetmeden yeni hoca arayışlarına başlayan siyah-beyazlı ekip, mutlu sona kısa süre içerisinde ulaştı.

Mircea Lucescu görevinden istifa etti- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Şenol Güneş, Burak Yılmaz, Rıza Çalımbay ve Serdar Topraktepe'nin ardından Fernando Santos'un da görevine son veren Beşiktaş, bir kez daha teknik adam arayışlarına başladı.

Kartal'ın yeni hocası büyük oranda belli oldu. Kartal'ın son olarak Ukrayna devi Dinamo Kiev'i çalıştıran 78 yaşındaki Rumen teknik adam Mircea Lucescu ile anlaşmaya vardığı öne sürüldü.

Lucescu'dan geleceği için açıklama - TRT Spor - Türkiye`nin güncel spor  haber kaynağı

Daha önce A Milli Takım, Galatasaray ve Beşiktaş'ı çalıştıran 78 yaşındaki çalıştırıcının sezon bitmeden siyah-beyazlı ekibe imza atacağı öne sürüldü. Tecrübeli çalıştırıcı, Galatasaray ve Beşiktaş'ı çalıştırdığı dönemde her iki takımla da Süper Lig şampiyonluğu yaşamıştı.

Son olarak Ukrayna devi Dinamo Kiev'i çalıştıran tecrübeli çalıştırıcı 3 Kasım'dan bu yana takım çalıştırmıyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç