Altını Olanlar Yaşadı! Altında Son Dakika Gelişmesi: Fiyatlarda Patlama Olacak...
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Altını Olanlar Yaşadı! Altında Son Dakika Gelişmesi: Fiyatlarda Patlama Olacak...

Altın yatırımcısının sevindirecek gelişme! Fiyatlarda patlama olacak. İşte detaylar...

Altın 7 Ağu 2022 23:46 0
Altını Olanlar Yaşadı! Altında Son Dakika Gelişmesi: Fiyatlarda Patlama Olacak...

Altın yatırımcısının sevindirecek gelişme! Fiyatlarda patlama olacak. İşte detaylar...

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altını olan vatandaşlar için değerlendirmede bulundu.

Dolar, altın ve kripto paralar üzerine yaptığı değerlendirmeler ile tanınnan İslam Memiş, piyasada yaşanan son gelişmeler hakkında düşüncelerini aktardı.

DOLAR, GÜMÜŞ VE KRİPTO PARALAR…

Altındaki ani yükseliş ve düşüşün ardından altın yatırımı yapanlar altının akıbetini yakından takip ediyor. Altın alacaklar veya altını olanlar ‘fiyatlar yükselecek mi, yoksa düşecek mi?’ şeklinde sorular soruyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın, dolar, gümüş ve kripto para piyasalarına dair bazı değerlendirmelerde bulundu.  Son zamanlarda hareketli bir grafik çizen altın fiyatları, haftanın son gününde hafif bir yükseliş ile heyecan yarattı. Değerlendirmelerinin kesinlikle yatırım tavsiyesi olmadığını vurgulayan İslam Memiş, yorumlarının kişisel yorumlar olduğunu da söyledi.

ALTIN VE GÜMÜŞTE UYARI!

İslam Memiş, "ABD'de tarım dışı istihdam verisi beklentinin üzerinde çıktı. Bir sonraki de yukarı yönlü güncellendi. Açıklama sonrası dolar endeksi 106-107'de dengelenme çabasını sürdürüyor. Veri iyi gelince altın ve gümüşte de geri çekilmeler yaşandı. Bu hafta boyunca altın ve gümüşte size uyarılarda bulundum. 1794 dolar seviyesine kadar yükselen altın ons fiyatı vardı, hedef 1800 ancak dikkat edin teknik olarak bir satışa ihtiyacı var. Altının ons ve gümüşün ons fiyatında yaşanan yükselişlerin en anlama geldiğini de bildirdim. Sanal ortamdaki birikimlerin fiziki bir boyuta dönüşmesi için olanak sunar onslardır. Bu onsların da yüksek olması gerekiyor. Yine benim yol arkadaşlarım sorular yönelttiler, onlara cevap verdim. 57 bin 300 dolar seviyesinde altın dolar paritesi vardı. Bu seviyeden satanlar şu anda fiziki tarafta zararsız bir şekilde yerine koyabiliyorlar" şeklinde konuştu.

"GRAM ALTIN, GÜMÜŞ VE KRİPTO PARALARDA PATLAMA OLACAK"

Eylül ayına dair piyasa değerlendirmesi yapan Memiş, "Bitcoin tarafında 23.012 dolar seviyesini gözlemliyorum. Yüzde 2.5'lik değer artışı var. 24 bin doların yukarı yönlü kırılması gerekiyor ki 27 bin doları söyleyelim. Benim nazarımda kriptolar da baskılanmaya devam ediyor. Eylül ayı itibarıyla hem altın ve gümüş hem de kripto paralarda patlama olacak” dedi.

DOLAR ALTINDA GÜNCEL FİYATLAR

Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre dolar kuru 17 lira 93 kuruş seviyesinden, gram altın ise 1.022 lira seviyesinden işlem görüyor. 

Not: Bu haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım tavsiyesi, yatırım danışmanları ve aracı kurumlar tarafından verilen bir hizmettir. Finans7.com yatırım tavsiyesi vermez.

Finans7.com  |Ankara 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç