Altın Fiyatları Bayram Haftasına Rekorla Başladı! 8 Nisan Güncel Altın Fiyatları
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Altın Fiyatları Bayram Haftasına Rekorla Başladı! 8 Nisan Güncel Altın Fiyatları

Altın fiyatları bayram haftasına ve yeni haftanın ilk işlem gününe rekorla başladı! İşte 8 Nisan güncel altın fiyatları ve detaylar...

Altın 8 Nisan 2024 0
Altın Fiyatları Bayram Haftasına Rekorla Başladı! 8 Nisan Güncel Altın Fiyatları

Altın fiyatları bayram haftasına rekorla giriyor. Gram altın 2,408 TL ile rekor seviyeden işlem görüyor. Bu hafta piyasalar 1.5 gün işlem görecek.

Altın yatırımcıları bu hafta bayram haftasında olacak. Yurtdışında ise ABD enflasyonunu takip edecek. 

Altın fiyatlarında hareketlilik devam ediyor. ABD'den gelen olumlu  verilerin ardından ons altın uzun süredir görmediği seviyelere geriledi.  Ons altın 1893 dolara kadar düşüş gösterdi.

8 Nisan Güncel Altın Fiyatları

Gram altın 2,408 TL

Çeyrek altın 4,027 TL

Yarım altın 8,005 TL

Cumhuriyet altını 16,246 TL

ONS altın 2,334 dolar

Altın Piyasasında Beklentiler

Bayram sonrasında altın piyasasında artan hareketliliğe dair kuyumcu esnafından Tahsin Sefiroğlu önemli değerlendirmelerde bulundu. Sefiroğlu'na göre, altın hala yükseliş trendinde ve gelecek için umut vad ediyor. Bayram tatili süresince fiyatlar sabit kalsa da, bayram sonrasında altın piyasasında patlama bekleniyor. Özellikle yurt dışından gelecek haberler ve dolar kurundaki gelişmeler, altın fiyatlarının artmasını hızlandırabilir.

Kuyumcu esnafı kesme altın tehlikesinin önüne geçmeye çalışıyor - Antalya  Hakkında

"ALTIN 3.000 TL OLABİLİR!"

Tahsin Sefiroğlu'na göre, bayram sonrasında gram altının kuyumcu fiyatı 2.550 TL'nin üzerine çıkacak. Nisan ayının sonuna doğru ise gram altın 2.600 TL seviyesini aşabilir. Haziran sonuna kadar ise gram altın 3.000 TL'yi bulabilir. Sefiroğlu, altın yatırımının önemini vurgulayarak, insanların altına yatırım yapmalarını öneriyor. Ancak, bu değerlendirmelerin yatırım tavsiyesi niteliği taşımadığını belirtmek önemlidir.

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! Atın resmen uçuşa geçecek, gram  altın 1650 TL olacak - Ekonomi Haberleri

Altın piyasasında yaşanan son gelişmeler, yatırımcılar için heyecan verici fırsatlar sunabilir. Bayram sonrasında artan hareketlilik ve Tahsin Sefiroğlu'nun tahminleri, altın yatırımcılarının dikkatini çekiyor. Ancak, her yatırım kararı özenle değerlendirilmeli ve riskler göz önünde bulundurulmalıdır. Altın, volatil bir piyasa olduğundan, uzman görüşlerini takip etmek ve doğru zamanlamayı yakalamak önemlidir. Bu dönemde altın piyasasında yaşanan gelişmelerin yakından takip edilmesi, yatırımcılar için faydalı olacaktır.

Paylaşılan bu haber Finans7.com tarafından yatırım tavsiyesi değildir!

Altın, dolar, euro ve borsanın günlük durumlarından anında haberdar olmak istiyorsanız; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç