Aksa Akrilik, 4 gün mesai 3 gün tatil ile çalışacak personel ve işçi alımına başladı: İşte başvuru 2024
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Aksa Akrilik, 4 gün mesai 3 gün tatil ile çalışacak personel ve işçi alımına başladı: İşte başvuru 2024

Son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada Aksa Akrilik, haftada 4 gün mesai 3 gün tatil ile çalışacak personel alımı yapıyor.

İş İlanları 11 Nisan 2024 1
Aksa Akrilik, 4 gün mesai 3 gün tatil ile çalışacak personel ve işçi alımına başladı: İşte başvuru 2024

Bir şirket daha haftada 4 gün mesaiye geçiyor: İş başvuruları patladı.

Avrupa başta olmak üzere dünya genelinde birçok kurumsal şirket, haftada 4 gün çalışma düzenine geçmeye devam ediyor. Bu konuda son dakika açıklaması Türkiye'den geldi.

Gelen bilgilere göre Aksa Akrilik adlı kuruluş, haftada 4 gün mesai düzenine geçmeye karar verdi. Akrilik elyaf üreticisi olan şirket, toplamda 200 olan beyaz yakalı çalışanı için haftada 4 gün mesai 3 gün tatil düzenine geçtiğini duyurdu.

Konu ile ilgili şirket CEO'su Cengiz Taş yaptığı açıklamada 4 günlük çalışmanın güçlü bir destek aldığını ve şirket içerisinde bu düzen sonrası işbirliğinin arttığını bildirdi.

Haftada 4 günlük mesai uygulamasına geçen Aksa Akrilik şirketi, bunda yüzde 94 katılım sağladıklarını söyledi. Konu ile ilgili açıklama yapan CEO Taş, bu uygulama sonrası iş başvurularında rekorlar kırıldığını, çok sayıda kişinin şirkette çalışmak için başvuru yaptığını söyledi.

Şirketin Ar-Ge ve sürdürülebilirlik grup müdürü Aslı Ertan ise yaptığı son dakika açıklamasında 4 gün mesai 3 gün tatil ile ilgili, “Çalışma arkadaşlarımın ve ekibimin motivasyonu açıkça arttı” ifadelerini kullandı.

Başta izin günlerinin Salı ve Perşembe olarak belirlendiğini, daha sonra sabit gün olmasındansa farklı günlerde izin kullanmayı yürürlüğe aldıklarını bildiren şirket, yeni çalışma arkadaşları aradıklarını ve bu şekilde mesaiyi devam ettireceklerini de sözlerine ekledi.

PERSONEL ALIMI İLANLARI YAYINLANDI

Kariyer sayfası üzerinden yayınlanan son dakika açıklamasına bakıldığında aşağıdaki kadrolara personel alımı yapıldığı görülüyor:

Tekstil Sahaları - Mekanik Bakımcı

Elektrik Üretim Mühendisi

Üretim Planlama Mühendisi

Elektrik Bakımcı

Elektrik Üretim Saha Operatörü

İtfaiye Eri (Yalkim Osb)

Üretim Operatörü (Kimya Sahaları)

Üretim Operatörü

İplik Kalite Mühendisi

Kimya Sahaları Mekanik Bakımcı

Genel Başvuru

Mekanik Bakımcı

İplik Mekanik Bakım Mühendisi

Güvenlik Görevlisi

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

"Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş., Akkök Holding’e bağlı olarak 1968 yılında Türkiye’nin akrilik elyaf ihtiyacını karşılamak üzere Yalova’da kuruldu ve 1971 yılında 5000 ton/yıl kapasiteyle üretim faaliyetlerine başladı. Yıllar içinde, yaptığı yatırımlarla ve kendi teknolojisini geliştirerek dünyanın en büyük akrilik elyaf üreticisi haline gelen Aksa Akrilik, 1.200’den fazla çalışanıyla 502 bin metrekarelik kurulu alanda faaliyet gösteriyor. Bugün 330.000 ton/yıl kapasitesi ile dünyanın en büyük, Türkiye’nin ise tek akrilik elyaf üreticisi konumunda olan Aksa Akrilik, global pazarda %19’luk, yurt içinde ise %70’lik paya sahip bulunuyor. Günde yaklaşık 950 bin kilo üretim yaparak, günde 2 milyondan fazla kişiye triko giydirebilecek kadar elyaf üretimi gerçekleştirerek, 5 kıtada 50’den fazla ülkede 300’ün üzerinde müşterisine ihracat yapıyor. Üretimdeki başarısının yanı sıra, uyguladığı yönetim sistemleri, çevre uygulamaları ve sosyal sorumluluk projeleriyle de sektöründe öncü olan Aksa Akrilik, geniş ürün gamı sayesinde, halıdan döşemeliğe, süveterden çoraba, iplikten el örgüsüne, kadifeden kilim, battaniye, tente ve endüstriyel filtrelere kadar çok çeşitli alanlara tekstil ve teknik tekstil ham maddesi tedarik ediyor" ifadeleri ile yapılan açıklamada başvuru genel koşullarına şu şekilde yer verildi:

Genel başvuru amaçlı bu ilan firmamızda niteliklerinize uygun bir pozisyonumuz oluştuğu zaman değerlendirmeye alınacaktır. 

Çalışmak istediğiniz alanda yayınlanan bir ilanımız yoksa çalışmak istediğiniz bölümü veya alanı belirten bir ön yazı ile bu ilana başvurabilirsiniz. 

Şirketimiz Yalova- Çiftlikköy lokasyonunda olup Yalova-Gölcük güzergâhlarına servis imkânımız bulunmaktadır. Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.

Lise(Mezun), Ön Lisans(Öğrenci), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

İlana başvurular "https://www.kariyer.net/is-ilanlari?fpi=2348&hc=T" adresi üzerinden alınıyor. Kadın erkek memurlar personeller ve ilana başvuru yapacaklar bu sayfada >>> TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 24 Gün Önce
İşçiler çalışsın yukardakiler otursun oldu başka emriniz