AK Parti'den son dakika: Emekliler düzenlemesi ortaya çıktı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

AK Parti'den son dakika: Emekliler düzenlemesi ortaya çıktı

AK Parti'den son dakika haberi geldi. Gelen haberde emekliler için 9 düzenlemenin geleceği bildirildi.

Emekli Haberleri 21 Nisan 2024 11
AK Parti'den son dakika: Emekliler düzenlemesi ortaya çıktı

Hükümete yakın sayfa açıkladı: İşte emekli düzenlemesi.

Sabah Gazetesi'nden Faruk Erdem bugün kaleme aldığı yazısında emekliler düzenlemesinin detaylarına ulaştığını bildirdi. Gem gelirin artırılması hem de hayatın kolaylaştırılmasının önünün açılacağı tedbirler gündeme gelecek. AK Parti emeklilere birçok düzenleme ve destek getirecek.

İlk düzenleme ulaşım desteği: Belediyeler tarafından sunulan toplu taşıma hizmetinden emeklilerin ücretsiz ya da indirimli faydalanması sağlanacak.

İkinci düzenleme iletişim desteği: GSM operatörleri ile protokoller yapılacak ve emeklilere indirimli tarifeler devreye alınacak.

Üçüncü düzenleme alışveriş desteği: Geliri belirli bir düzeyin altında aklan emeklilere gıda ve diğer temel ihtiyaçlarını karşılaması için bir alış veriş kartı hazırlanacak ve bu karta her ay para yüklenecek. Anlaşmalı marketlerden alış veriş yapılabilecek.

Dördüncü düzenleme belediye desteği: Belediyeler tarafından vatandaşlara sunulan hizmetlerde emeklilere ayrıcalıklar sağlanacak. Belediye tesislerinden indirimli faydalanabilecekler.

Beşinci düzenleme enerji desteği: Doğalgaz ve elektrik faturalarının indirimli olması üzerinde çalışılıyor. Emeklilere fatura desteği verilecek.

Altıncı düzenleme kira desteği: Büyükşehirlerde, kiraların yüksek seviyede olduğu illerde emeklilere kira desteği verilecek.

Yedinci düzenleme bankalar: Bankalar ile yapılacak protokolde emeklilere uygun faizli kredi ve bankacılık işlemlerinden ücretsiz faydalanma gibi destekler verilecek.

Sekizinci düzenleme tatil desteği: Tatil yapamayan emeklilerin öğretmenevi, polisevi gibi devlet kurumlarının tesislerinde indirimli kalmaları sağlanacak ve bu şekilde emeklilere kontenjan verilip indirimli tatil yapmaları sağlanacak.

Dokuzuncu düzenleme refah payı ve taban maaş: Temmuz ayında maaşlara düzenleme gelecek.

Yorumlar (11)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 13 Gün Önce
emekliyi oyalama taktiği. seyyanen zam şart.
Ziyaretçi 13 Gün Önce
Sizlerem2klilerle halwn dalga gecin yolun sonu gorunuyo😠
Ziyaretçi 14 Gün Önce
bırakın bu ayakları adam gibi maaş verin aklımızla alay etmeye utanmıyorsunuz
Ziyaretçi 14 Gün Önce
Bizim maaşlarımızı versinler biz dildnci değiliz ne bu dilemciye verir gibi yardım indirim bilmem ne hakkımız olan maaşımızı versinler yarışma desteğe gerek kalmaz….
Ziyaretçi 14 Gün Önce
10. düzenleme Kademeli Emeklilik Şarttır ‼️ Emeklilikte Bozulan Adalet terazisinin yeniden tesisi olmalıdır