Adana'da kahreden haber: 9 aylık hamile kadın feci kazada öldü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Adana'da kahreden haber: 9 aylık hamile kadın feci kazada öldü

Adana'da feci bir trafik kazası meydana geldi. Yaşanan kazada hamile kadın hayatını kaybetti. Bebeği ise son anda kurtarıldı.

3.Sayfa 18 Nisan 2024 0
Adana'da kahreden haber: 9 aylık hamile kadın feci kazada öldü

Adana'da kahreden haber: Hamile kadın hayatını kaybetti: Çocuk kurtarıldı.

Adana'da meydana gelen feci olayda Suriye uyruklu bir kişi, elektrikli bisiklette eşi ile bişrilkte seyahat ediyordu. Yolda seiyr halindeyken kadın dengesini kaybetti ve yere düştü. Bu sırada arkadan gelen otobüsün altında kalan kadın için hemen bölgeye ekipler çağrıldı.

Merkez Yüreğir İlçesi'ne bağlı Sinanpaşa Mahallesi Hacı Sabancı Bulvarı'nda meydana gelen feci olayda Nur Abbud, henüz öğrenilemeyen bir sebepten dolayı elektrikli bizikletin üzerinden düştü. DEngesini kaybedip düşen kadın, arkadan gelne otobüsün altında kaldı.

AĞIR YARALI KADIN KURTARILAMADI

İhbar üzerine kısa sürede bölgeye sevk edilen ekipler, burada yaptığı ilk müdahalede kadının ağır yaralandığını tespit etti. Ağır yaralanan kadın hemen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahale sonrası ambulansla Adana Şehit Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kadın, hastanede doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

KARNINDAKİ BEBEK AMELİYATLA ALINDI

9 aylık hamile olduğu öğrenilen kadının bebeğine müdahale edildi ve ameliyata alınan kadının karnından bebek ameliyatla alındı.

Bebeğin yaşadığı öğrenilirken kaza sonrası otobüsün şoförü hakkında gözaltı kararı verildi. Gözaltına alınan şoför emniyete götürüldü.

BEBEĞİN TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

Kadının ailesi büyük üzüntü yaşarken hayatta kalan bebeğin tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Olay ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Gelişmelerden haberdar olmak için Finans7'yi takipte kalın. 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç