ADalet Bakanlığı ve CTE personellerinin maaş promosyonlarına zam geliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

ADalet Bakanlığı ve CTE personellerinin maaş promosyonlarına zam geliyor

Adalet Bakanlığı personellerinin maaş promosyonları güncellenecek. İşte gelen son dakika açıklaması ve öne çıkan rakam.

Çalışma Hayatı 19 Mart 2024 0
ADalet Bakanlığı ve CTE personellerinin maaş promosyonlarına zam geliyor

Adalet Bakanlığı personelleri maaş promosyonu güncellenecek.

22 Ağustos 2022 tarihinde imzalanan promosyon sözleşmesinde Adalet Bakanlığı, personellerinin maaşları için 25 bin liralık promosyonu almayı başarmıştı. Konu ile ilgili Bakanlık tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verilmişti:

"İhale sonucunda 3 yıllık promosyon bedeli olarak belirlenen 25.000 TL, 01.09.2022 - 01.10.2022 arasında tek seferde, peşin ve eşit olarak hiçbir kesinti yapılmaksızın ilgili personellere ayrı ayrı ödenecektir"

PROMOSYON GÜNCELLENECEK

22 Ağustos 2022 tarihinde imzalanan ve 22 Ağustos 2025 tarihine kadar geçerli olacak promosyon sözleşmesi, şimdiden çok düşük kaldı. Bu konuda Adalet Bakanlığı harekete geçti ve eriyen promosyon miktarının güncellenmesi için çalışma başlattığını açıkladı.

Önümüzdeki günlerde promosyon sözleşmesinin güncellenmesi için bankalarla Adalet Bakanlığı ve sendikaların bir araya gelmesi, bu konuda müzakerelerin yapılması bekleniyor.

NE KADAR OLACAK?

2022 Ağustos ayında 25 bin liralık promosyon anlaşmasına imzalar atıldığında en düşük memur maaşı 9 bin 105 liraydı. Şimdi en düşük memur maaşı 32 bin lira civarında. Buna göre hesaplama yapıldığında yeni promosyonun 80 bin lira kadar olması bekleniyor. Sizce kaç TL olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın. Promosyon zammı belli olduğunda bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Gelişmelerden haberdar olmak için Finans7'yi takipte kalın.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç