50 bin TL ile Toki'den ev: Vakıfbank başvurusu nasıl yapılır?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

50 bin TL ile Toki'den ev: Vakıfbank başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ Vakıfbank aracılığıyla konut satışı yapacak mı? 50 bin TL'ye konut satışı yapılacak mı? İşte gelen son dakika bilgileri.

TOKİ Başvuru 10 Mart 2024 0
50 bin TL ile Toki'den ev: Vakıfbank başvurusu nasıl yapılır?

50 bin TL ile Vakıfbank aracılığyıla TOKİ'den ev paylaşımı gündem oldu.

Sosyal medya üzerinde dolaşan videoda 50 bin lirası olanlara TOKİ'den Vakıfbank aracılığıyla konut satışı yapılacağına yer verildi. Peki bu nedir? Başvurusu nasıl yapılacak? İşte konu ile ilgili gelen son dakika bilgileri.

Toki her dönem dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapıyor. Ev sahibi olacak vatandaşlar ise TOKİ'den gelecek kampanyaları araştırmaya başladı. Peki TOKİ konut başvurusu nasıl yapılacak? TOKİ konut kampanyası başvuru şartları nedir?

TOKİ 50 BİN TL'Sİ OLANA KONUT VERECEK Mİ?

Vakıfbank TOKİ işbirliğinde 50 bin lirası olana konut verilecek şeklinde bir kampanya yoktur. Kampanya değil sadece TOKİ'den icralık ev satışları yapılıyor ve 25 bin, 50 bin liralık teminat bedelleri verilerek ihaleye katılabileceksiniz. Burada da konut aldıktan sonra evi almanız gerekmektedir. "https://www.vakifbank.com.tr/vakifbanktan-satilik-gayrimenkuller.aspx?pageID=2689" adresi üzerinden söz konusu konutlara ulaşabilirsiniz.

TOKİ UCUZA KONUT BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

TOKİ her dönem Türkiye Cumhuriyeti olan, ilk defa ev alacak, üzerine herhangi bir konut olmayan, 18 yaşını geçen, dar gelirli olan vatandaşlara konut satışı yapıyor. Yüzde 10 peşinat ve 180 ay ile 240 ay vade seçenekleri ile ucuz faizle verilen kredide başvurular dönem dönem alınıyor. Adayların konut yapılacak ilde ikamet ediyor olması şartı da aranmaktadır.

UCUZA KONUT KAMPANYASI GELİYOR

Gelecek günlerde TOKİ konut müjdesi gelecek. Önümüzdeki günlerde müjde gelecek. Müjdeden haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç