31. dönem POMEM başvuru tarihi 2024 KPSS ve mezuniyet şartı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

31. dönem POMEM başvuru tarihi 2024 KPSS ve mezuniyet şartı

31. dönem POEM polis alımı ne zaman? Başvurular ne zaman başlayacak? Başvuru şartları nedir? İşte ilan bilgileri.

Polis Alımı 3 Mart 2024 3
31. dönem POMEM başvuru tarihi 2024 KPSS ve mezuniyet şartı

31. dönem POMEM başvuru tarihi 2024.

31. dönem POMEM kapsamında Polis Akademisi Başkanlığı, 10 bin polis alımına hazırlanıyor. En az ön lisans mezunu adaylar arasından yapılacak polis alımında geri sayım devam ederken adaylar, ilanın ne zaman yayınlanacağını, Polis alımı başvuru şartlarının ne olduğunu araştırmaya başladı. Biz de 2024 yılında yapılacak polis alımının başvurusuna dair detaylara bu yazımızda yer verdik. Peki 31. dönem POMEM başvuru tarihi ne zaman? Başvuru nasıl yapılacak?

BU SENE 10 BİN POLİS ALINACAK

Polis Akademisi Başkanmlığı EGM bünyesine bu sene 10 bin polis alımı yapacak. 31. dönem POMEM kaposamında yapılacak polis alımında adaylçar, 9 aylık eğitim sürecine alınacak. Uzun adı Polis Meslek Eğitim Merkezleri olan POMEM'lerde eğitime alınacak adaylar, eğitimi başarıl ışekilde bitirmeleri durumunda EGM bünyesinde polis memuru olarak göreve başlarlar.

MEZUNİYET ŞARTI

POMEM polis alımında mezuniyet şartı en az ön lisanstır. Ön lisans ve lisans mezunu olan adaylar POMEM polis alımlarına başvuru yapabilecek.

KPSS ŞARTI VAR MI?

Evet var. POMEM polis alımında lisans için 60, ön lisans için 65 KPSS şartı istenmektedir

İLAN NE ZAMAN GELECEK?

POMEM polis alımının Mart ayı içerisinde yayınlanması ve başvuruların başlaması bekleniyor. İlan yayınlandığında bildirimle haberdar olmak, ilanı kaçırmamak için UYGULAMAMIZI TIKLA İNDİR

Gelişmelerden haberdar olmak için Finans7'yi takipte kalın.

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Ay Önce
Alım marta kpss önlisans eylülde
Ziyaretçi 2 Ay Önce
Alım marta önlisans kpss si eylülde nasıl olacak
Ziyaretçi 2 Ay Önce
31. Dönem gelsin artık 94 ler olarak aylardır bekliyoruz o yüzden direkt olarak hakkımız yandı bizde 93 lere yapıldığı gibi bizede yapılmasını istiyoruz yaş esnetilmesini ve hakkıkız yenilmesin istiyoruz sn bakanım lütfen sesimizi duyun arz ederim 🙏