2023 Model Honda CRV Tanıtıldı: Dışı Büyüledi İçi Üzdü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

2023 Model Honda CRV Tanıtıldı: Dışı Büyüledi İçi Üzdü

Honda'nın 2023 model CR-V'si tanıtıldı. Tanıtımda büyüleyen dış görünüş, beklentinin altında kalan iç tasarım dikkatleri çekti.

Taşıt 13 Tem 2022 14:33 3
2023 Model Honda CRV Tanıtıldı: Dışı Büyüledi İçi Üzdü

Honda 2023 CRV'yi tanıttı.

Türkiye'de en çok tercih edilen otomobillerin başında yer alan Honda'da yeni modeller gelmeye başladı. Yapılan son dakika açıklamasında Honda'nın SUV'u CR-V'nin tanıtımı yapıldı. Fiyat, Türkiye'ye geliş tarihi henüz belli değil ama ilk detaylar geldi.

Japonya merkezli dünya otomotiv devi Honda CRV'yi yeniledi. Yenilenen yeni CRV'de dış görünüşl oldukça etkili görünüyor. Şimdiye kadar yapılan en büyük CR-V olarak duyurulan yeni araçta dış tasarım oldukça gündemde bulunacak. Ancak aracın iç tasarımı beklentilerin altında kaldı. Sosyal medya üzerinde iç tasarım eleştirilirken dış tasarım oldukça beğenildi. 

Yeni CR-V'ye baktığımızda ilk olarak dikkatimizi çeken şey, oldukça büyük ve iri bir ızgara sistemi oldu. Bu ızgaranın üzerinde, sert bir yapıya sahip olan LED farlar yer alıyor. Aracın arka tarafında ise parçalı LKED aydınlatmalar yer alıyor. Bu da araca farklı bir tarz ve hava katmış durumda.

Araç bugüne kadar üretilen en büyük Honda CR-V olarak servis edildi. Yeni aracın önceki araçlardan 6.85 cm daha uzun olduğu bildirilirken 1.27 cm daha geniş olduğuna yer verildi. Dingil mesafesi ise 4 cm daha fazla uzatıldı. İç kısıma baktığımızda ise önceki nesil arabalardan daha geniş bir alan olduğu görülüyor.

Dış tasarımına baktığımızda beklentimiz oldukça yükseliyor. İç tasarıma baktığımızda ise beklentilerin altında kaldığını itiraf etmek gerek.

Gösterge ekranı hayalet gösterge ekranı olarak yer alıyor. Standart donanımda 7 inç'lik bir ekran buılunuyor. Aracın donanım seviyesi yükseldikçe ekranın büyüklüğü 9 inçe kadar çıkabiliyor. 

Gelecek sene yollarda olacak Honda 'nın SUV'u CR-V'nin motor özelliklerine baktığımızda farklı motorların karşımıza çıktığı görülüyor. EX ve EX-L adlı donanım paketine baktığımızda 1,5 litrelik dört silindirli motor karşımıza çıkıyor. Turboşarjlı olan bu motor 92 beygir gücünde bulunuyor. 

ARacın segmenti yükseldikçe 2.0 litrelik motorn yer alırken beygir gücü 206'ya kadar çıkıyor. Tork değeri ise 335 Nm.

Yeni aracın ne zaman Türkiye'ye geleceği ve fiyatının ne olacağı henüz bilinmiyor. 

2022 model Honda CR-V fiyatı şu şekilde:

1.5L VTEC Turbo Benzin Otomatik

  • Elegance güncel fiyatı 1.006.500 TL
  • Executive güncel fiyatı 1.103.900 TL
  • Executive+ güncel fiyatı 1.188.800 TL

2.0L i-MMD Hybrid Otomatik

  • Executive+ Hybrid güncel fiyatı 1.894.500 TL
Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Honda süse değil sağlamlığa önem verir, CRV ve tüm modelleri taş gibi arabalardır.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Eh işte😀
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
İğrenc