115 DHY münhal kadrolar ne zaman açıklanacak? Sağlık Bakanlığı YHGM'den son dakika açıklaması
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

115 DHY münhal kadrolar ne zaman açıklanacak? Sağlık Bakanlığı YHGM'den son dakika açıklaması

Sağlık Bakanlığı 115. dönem DHY münhal kadroları ve başvurusu hakkında son dakika açıklaması geldi.

Sağlık 22 Şubat 2024 0
115 DHY münhal kadrolar ne zaman açıklanacak? Sağlık Bakanlığı YHGM'den son dakika açıklaması

115 DHY münhal kadrolar ne zaman açıklanacak? Sağlık Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması geldi.

Sağlık Bakanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada DHY münhal kadrolara ve başvuru bilgileri ile kurasına yer verildi.

Tıp fakültelerinden mezun olan doktorlardan tıp diploması ile uzmanlık eğitimini tamamlayan uzman tabiplerden uzmanlık belgesi düzenlenmesi için gerekli evrakları gönderenler için DHY kurası yayınlanacak. Kuraya kısa süre kala adaylar, kura çekiminin ne zaman yayınlanacağını araştırmaya başladı.

114. dönem ile ilgili duyuru Kasım ayında gelmiş ve kura çekimine başvurular 21 Kasım'da sona ermişti. Kura çekimi sonuçları ise 27 Aralık tarihinde açıklanmıştı.

YHGM'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü bugün yayınladığı duyuruda 115. dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Mazeret Kurası duyurusna şu şekilde yer verdi:

"Eş ve Sağlık Mazereti Başvurularının Değerlendirme Sonuçları ile Münhal Kadrolar yayımlanmıştır. Tercih Başvuruları 26 Şubat 2024 tarihi saat 18:00'e kadar https://ekip.saglik.gov.tr adresinden erişim sağlanan Entegre Kurumsal İşlem Platformu (EKİP) üzerinden  yapılmaktadır.

Kadrolar için TIKLAYIN

KADROLAR VE BAŞVURUYA İLİŞKİN BİLGİLER

Sağlık Bakanlığı YHGM duyuru yayınladı ve DHY münhal kadrolar ile başvuru bilgileri saglik.gov.tr 'nin YHGM kısmında yayınlandı. "https://yhgm.saglik.gov.tr/TR-102575/115donem-devlet-hizmeti-yukumlulugu-mazeret-es-ve-saglik-kurasi.html" adresinden münhal kadroalra ulaşabilirsiniz. Kadın erkek diğer adaylarla tanışmak ve bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Gelişmelerden haberdar olmak için Finans7'yi takipte kalın.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç